Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerethet attól még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet attól még egy férfi, hogy sosem mondja?

Figyelt kérdés
4 hónapos kapcsolat, nem igazán beszél nekem érzelmekről.
tegnap 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
tegnap 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen, simán nyugi.
tegnap 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem szoktak beszélni róla, inkább tettekel mutatják ki.
tegnap 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ilyen szerelem nem kéne. Dehát minden ember más.

Akinek jobban esik magában tartani folytani az inkább ne szenvedjen mellettem, mehet jobbra.

tegnap 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Különbözőek a szeretetnyelveitek esetleg, kérdés, hogy csak ez az egy, vagy más sem passzol a szeretetnyelvek közül? Nézd végig, hogy az 5 fő szeretetnyelv közül melyik, amelyik meg van mindkettőtöknek: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Ezek közül ami nála nem működik ezek szerint, az talán az első. Ha túl sokban különböztök ezügyben, akkor az hosszú távon szerintem negatívan hathat. Illetve kérdés, hogy csak ezt nem mondja ki, hogy szeret, vagy más elismerő szavakat sem használ? Szokott dícsérni, szavakkal bókolni? Ha nem és neked ez hiányzik, akkor kérdés, hogy még csak nem nyílt meg eléggé ezügyben, vagy pedig ő ilyen és nem is fog soha. Ha neked ez gond, akkor az hiányozni fog később is, egyre jobban. De ha másban kompenzálni tudja ezt a hiányt, pl. érintéssel, simogatással vagy bármi mással, ami neked fontos, akkor az esetleg segíthet.
tegnap 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, szerethet! Én is ilyen vagyok, nehezemre esik az érzelmeimről beszélni.
tegnap 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az igenhez.
tegnap 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!