Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ledöbbentem, hogy lehet valaki ilyen lelkületű?
Van egy fél éves cicánk, pár napja elkezdett könnyezni a szeme. Tegnap reggelre már nem nagyon akarta kinyitni, így megkérdeztem páromat, napközben el tudná e vinni állatorvoshoz, mivel egész nap dolgozom. Mindenféle kifogást mondott, hogy ő nem tudja megfogni, stb.
Este, mikor hazaértem, rendesen nyitva volt a szeme, ám mikor közelebb mentem, láttam,hogy körülötte véres.
Azonnal mondtam páromnak,hogy holnap irány az állatorvos, foglaltam is online időpontot.
Rá másfél órára megkérdi,hogy " Akkor holnap állatorvoshoz kell menni? Szerintem semmi baja a macskának. A horgászengedélyemet akartam kiváltani. "
Elhűltem, mert
- látta ő is szegény véres szemét
- rábólintott az időpontra mikor kérdeztem, az jó lesz e
- az az engedély miért nem várhat? Eddig miért nem váltotta ki? Most kell, mikor fontosabb dolog is lenne?
Megpróbáltam egy kis vizes pamaccsal letörölgetni a váladékot, de erősen tiltakozott, úgyhogy gondolom, hogy fáj neki.
Én tolom túl, vagy a párom ennyire érzéketlen és nemtörődöm?
Van olyan hogy ügyelet. Munka után fogod és viszed.
Amúgy igen, ennyit simán megtehetett volna.
Párom itthon dolgozik, úgy gazdálkodik az idejével, ahogy akar.
Tegnap többször is kérdeztem, mi van a cicával, azt mondta, minden rendben...
Te jó ég, van állatorvosi ügyelet is.
Igen, a párod egy eléggé nemtörődöm alak... :(
Amikor ismerkedtetek, nem derült ki számodra, hogy homlokegyenest eltérő ez EQ nálatok?
Én amikor ismerkedek, szoktam beszélgetni az illetővel, nem csak b.szunk első nap.
Annyira ledöbbentél, hogy a macskát se viszed orvoshoz, továbbra is rábízod, meg vele is maradsz, ahelyett, hogy kitennéd.
Ezek szerint nem érdemelsz jobbat, örülhetsz, ha egy ilyen veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!