Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm ma megjegyezte hogy rövid szoknyában dolgoztam, és engedélyezi a továbbiakban is, kérdezte szoktam e bugyit hordani? Ledöbbentem, mert eddig is éreztem hogy szimpatizál velem, ) nagyon tetszik nekem is)!
Esetleg egyszer meg lennél neki, aztán vagy repülnél, vagy semmibe nézni.
Ne reménykedj ezek általában smucig, nagyképű, hülyék...
Persze vannak kivételek csak ritka
Ha eddig nem volt egyértelmű, hát elmondom: meg akar fektetni. Na, most már tiszta?
Persze, belekezdhetsz egy viszonyba, de ne csodálkozz, ha miután megun, kirúg. Az én főnököm is ilyen (persze nem velem, mivel én a lánya vagyok.)
Szerintem csak egyszer-kétszer akar megkettyinteni, tuti! ne hagyd magad! Ha normális kapcsolatot szeretne tőled, akkor udvarolgatna, virágot vinne, meg elengedne szabadságra meg apróbb kedvességek...
De így hogy a bugyid után érdeklődik, csak egy trófea lennél a sok közül.
oh, most látom, hogy nős. Akkor hagyd a fenébe. Nem fog ezért kirúgni (ha normális) hanem tisztelni fog. Ha meg hülye akkor bármilyen indokkal kirúghat. A tartásodat ne veszítsd el.
Előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!