Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen ledöbbentem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ledöbbentem, hogy lehet valaki ilyen lelkületű?

Figyelt kérdés

Van egy fél éves cicánk, pár napja elkezdett könnyezni a szeme. Tegnap reggelre már nem nagyon akarta kinyitni, így megkérdeztem páromat, napközben el tudná e vinni állatorvoshoz, mivel egész nap dolgozom. Mindenféle kifogást mondott, hogy ő nem tudja megfogni, stb.

Este, mikor hazaértem, rendesen nyitva volt a szeme, ám mikor közelebb mentem, láttam,hogy körülötte véres.

Azonnal mondtam páromnak,hogy holnap irány az állatorvos, foglaltam is online időpontot.

Rá másfél órára megkérdi,hogy " Akkor holnap állatorvoshoz kell menni? Szerintem semmi baja a macskának. A horgászengedélyemet akartam kiváltani. "

Elhűltem, mert

- látta ő is szegény véres szemét

- rábólintott az időpontra mikor kérdeztem, az jó lesz e

- az az engedély miért nem várhat? Eddig miért nem váltotta ki? Most kell, mikor fontosabb dolog is lenne?

Megpróbáltam egy kis vizes pamaccsal letörölgetni a váladékot, de erősen tiltakozott, úgyhogy gondolom, hogy fáj neki.

Én tolom túl, vagy a párom ennyire érzéketlen és nemtörődöm?

ma 08:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"Én tolom túl, vagy a párom ennyire érzéketlen és nemtörődöm?"

Mindketten érzéketlen, felelőtlen dögök vagytok. Semmivel sem vagy tőle jobb, különb. Remélem soha nem vállaltok gyereket senkivel és nemcsak egymással!

ma 10:55
 12/22 anonim ***** válasza:
41%

Hozd el hozzám. Egy kis kamillás borogatás és egy húszas lesz.

Nem gondolod kedves kérdező hogy a te feladatod lenne ez, és nem a párodat lehúzni anyagilag hogy vigye dokihoz a macskát?

ma 11:09
 13/22 anonim ***** válasza:
39%
Végem van rajtad. Annyira mutatni akarod hogy milyen rossz, annyira utálod, hogy képes vagy írni ki kérdést ahelyett, hogy te vinnéd el a macskát, vagy törődnél vele. A kamilla jó neki tényleg és le lehet fogni. Egyszerűen kifogásokat keresgélsz. Ugyanolyan vagy valóban mint a párod hiába mutogatsz rá.
ma 11:25
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, a férfiak sok esetben annyira nem veszik észre, hogy baj van, mint a nők. Lehet ő annyira nem is cicázik, nem érdekli az a fele. Sok férfi ha valami nem érdekli, nem veszi észre, hogy baj van vele.

Kérdés, macskát csak te akartál, vagy ő is? Ő szereti, foglalkozik vele? Mert ha nem, akkor ne várj csodát, sőt. Örülj, hogy megtűri azt, hogy tartsál macskát, és nem vet ki macskástól. Sokan nem szeretik a macskákat, ezt el kell fogadd, és ha neked kellett akkor hordozó te állatorvoshoz, és ne a párodnak dirigálj, hogy mikor hova menjen.

ma 11:29
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem mindenhol van ügyelet.Miskolcról Pestre kellett vinni a kutyát műteni.A párod egy f.asz,kérjél egy nap szabit és vidd el.
ma 12:57
 16/22 A kérdező kommentje:

Amint tudtam, elvittem orvoshoz.

Nekem nincs jogsim, páromnak van.

Éjjel többször felkeltem hozzá és megnéztem, milyen a szeme.Ha rosszabbodott volna, nyilván addig rágtam volna párom fülét, míg el nem visz az ügyeletre minket.

A lényeg,hogy látta orvos és már beadtam neki a gyógyszereket is.

Amúgy a kamilla mégjobban szárítja a szemét.

Minden tőlem telhetőt megtettem. És nem vagyok egy érzéketlen valaki, képzeljétek el. Ha az lennék, nem érdekelne a macska állapota.. de örülök, hogy itt ennyien tudják milyen vagyok. :)

Fáj,hogy a párom ilyen. Mert ha lenne gyerekünk, félek,hogy akkor is ilyen hozzáállása lenne. De hála égnek nincs és ezek után nem is akarok tőle.

ma 13:03
 17/22 A kérdező kommentje:
Egy kis faluban lakunk távol mindentől.
ma 13:03
 18/22 A kérdező kommentje:

Már van egy cicánk.

A másik idetévedt és etetni kezdtem. Sokáig kerestem neki gazdit, de hiába, így végül megtartottuk. Főleg azután, miutan kikezeltem egy betegségből, hozzám nőtt.

Nagyon szeretem , nagyon nyugodt és bújós cica. Szívemen viselem a sorsát. Párom is mondogatta, ne adjam oda senkinek.

Páromnak volt egy kutyája, de vele se törődött túl sokat... Én vettem neki tápot, gyógyszert,mikor már szegénynek fájdalmai voltak...

ma 13:09
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Meg fog gyógyulni Cili, és ez a lényeg. :)

ma 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
#16 azért egy macskával a gyerekkel nem összetehető na...
ma 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!