Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ledöbbentem, hogy lehet valaki ilyen lelkületű?
Van egy fél éves cicánk, pár napja elkezdett könnyezni a szeme. Tegnap reggelre már nem nagyon akarta kinyitni, így megkérdeztem páromat, napközben el tudná e vinni állatorvoshoz, mivel egész nap dolgozom. Mindenféle kifogást mondott, hogy ő nem tudja megfogni, stb.
Este, mikor hazaértem, rendesen nyitva volt a szeme, ám mikor közelebb mentem, láttam,hogy körülötte véres.
Azonnal mondtam páromnak,hogy holnap irány az állatorvos, foglaltam is online időpontot.
Rá másfél órára megkérdi,hogy " Akkor holnap állatorvoshoz kell menni? Szerintem semmi baja a macskának. A horgászengedélyemet akartam kiváltani. "
Elhűltem, mert
- látta ő is szegény véres szemét
- rábólintott az időpontra mikor kérdeztem, az jó lesz e
- az az engedély miért nem várhat? Eddig miért nem váltotta ki? Most kell, mikor fontosabb dolog is lenne?
Megpróbáltam egy kis vizes pamaccsal letörölgetni a váladékot, de erősen tiltakozott, úgyhogy gondolom, hogy fáj neki.
Én tolom túl, vagy a párom ennyire érzéketlen és nemtörődöm?
"Én tolom túl, vagy a párom ennyire érzéketlen és nemtörődöm?"
Mindketten érzéketlen, felelőtlen dögök vagytok. Semmivel sem vagy tőle jobb, különb. Remélem soha nem vállaltok gyereket senkivel és nemcsak egymással!
Hozd el hozzám. Egy kis kamillás borogatás és egy húszas lesz.
Nem gondolod kedves kérdező hogy a te feladatod lenne ez, és nem a párodat lehúzni anyagilag hogy vigye dokihoz a macskát?
Kérdező, a férfiak sok esetben annyira nem veszik észre, hogy baj van, mint a nők. Lehet ő annyira nem is cicázik, nem érdekli az a fele. Sok férfi ha valami nem érdekli, nem veszi észre, hogy baj van vele.
Kérdés, macskát csak te akartál, vagy ő is? Ő szereti, foglalkozik vele? Mert ha nem, akkor ne várj csodát, sőt. Örülj, hogy megtűri azt, hogy tartsál macskát, és nem vet ki macskástól. Sokan nem szeretik a macskákat, ezt el kell fogadd, és ha neked kellett akkor hordozó te állatorvoshoz, és ne a párodnak dirigálj, hogy mikor hova menjen.
Amint tudtam, elvittem orvoshoz.
Nekem nincs jogsim, páromnak van.
Éjjel többször felkeltem hozzá és megnéztem, milyen a szeme.Ha rosszabbodott volna, nyilván addig rágtam volna párom fülét, míg el nem visz az ügyeletre minket.
A lényeg,hogy látta orvos és már beadtam neki a gyógyszereket is.
Amúgy a kamilla mégjobban szárítja a szemét.
Minden tőlem telhetőt megtettem. És nem vagyok egy érzéketlen valaki, képzeljétek el. Ha az lennék, nem érdekelne a macska állapota.. de örülök, hogy itt ennyien tudják milyen vagyok. :)
Fáj,hogy a párom ilyen. Mert ha lenne gyerekünk, félek,hogy akkor is ilyen hozzáállása lenne. De hála égnek nincs és ezek után nem is akarok tőle.
Már van egy cicánk.
A másik idetévedt és etetni kezdtem. Sokáig kerestem neki gazdit, de hiába, így végül megtartottuk. Főleg azután, miutan kikezeltem egy betegségből, hozzám nőtt.
Nagyon szeretem , nagyon nyugodt és bújós cica. Szívemen viselem a sorsát. Párom is mondogatta, ne adjam oda senkinek.
Páromnak volt egy kutyája, de vele se törődött túl sokat... Én vettem neki tápot, gyógyszert,mikor már szegénynek fájdalmai voltak...
Köszönöm a válaszokat!
Meg fog gyógyulni Cili, és ez a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!