Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen ledöbbentem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ledöbbentem, hogy lehet valaki ilyen lelkületű?

Figyelt kérdés

Van egy fél éves cicánk, pár napja elkezdett könnyezni a szeme. Tegnap reggelre már nem nagyon akarta kinyitni, így megkérdeztem páromat, napközben el tudná e vinni állatorvoshoz, mivel egész nap dolgozom. Mindenféle kifogást mondott, hogy ő nem tudja megfogni, stb.

Este, mikor hazaértem, rendesen nyitva volt a szeme, ám mikor közelebb mentem, láttam,hogy körülötte véres.

Azonnal mondtam páromnak,hogy holnap irány az állatorvos, foglaltam is online időpontot.

Rá másfél órára megkérdi,hogy " Akkor holnap állatorvoshoz kell menni? Szerintem semmi baja a macskának. A horgászengedélyemet akartam kiváltani. "

Elhűltem, mert

- látta ő is szegény véres szemét

- rábólintott az időpontra mikor kérdeztem, az jó lesz e

- az az engedély miért nem várhat? Eddig miért nem váltotta ki? Most kell, mikor fontosabb dolog is lenne?

Megpróbáltam egy kis vizes pamaccsal letörölgetni a váladékot, de erősen tiltakozott, úgyhogy gondolom, hogy fáj neki.

Én tolom túl, vagy a párom ennyire érzéketlen és nemtörődöm?

febr. 8. 08:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egy szinten van a kettő, de nagyon sokan családtagnak tekintik.

Mielőtt nem volt kiskedvencem, nem tudtam megérteni azokat, akik gyerekként szeretik őket. Viszont mióta van 2 is,átértékelödött ez.

Hidd el, nagyon sok szeretetet tudnak adni, többet is, mint talán egy ember... Persze egy gyerek más, de egy kisállat is nagyon az emberhez tud nőni.

febr. 8. 13:53
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
#21 én tudom, 3 cica tulajdonosa vagyok, de attól egy gyerek más. Másképp tekint az ember a saját gyerekére mint egy macskára.
febr. 8. 13:57
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
A férjem hasonló. A gyerekért mindent megtesz, de az állatokat lesz...ja. Végül erre is mentünk rá. A gyerek miatt nem tudunk válni. Gyereket azért ne szülj neki, mert később se tudsz újat kezdeni. Mellénk olyan férfi illene, aki szereti az állatokat. Vannak olyan férfiak. De nekem már késő.
febr. 8. 15:56
 24/25 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as! Nagyon sajnálom! Ha gondolod, írj rám privátban!
febr. 8. 18:36
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
23-as, azért nem tudtok válni, mert ostobbba vagy... 😁
febr. 9. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!