Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma derült ki hogy a 16 éves barátnőmnek a korábbi kapcsolata, egy 41 éves férfivel volt. Nagyon ledöbbentem, nem tudom mit tegyek?
nyugi van:)
a tesóm 18 éves és 40 éves palival jár,csak remélem nem az apjával szexelt.
imádom ha valaki úgy dobálózik a pedofil jelzővel, mintha tudná, hogy mit jelent. a pedofil, az külső nemi jellegekkel még nem rendelkező lányokra gerjed. ez a max 8-10 éves korosztály
félreértés ne essék, nem pártolom az ilyesféle kapcsolatokat, és bár nem pedofília, de megvetendő az ilyen
viszont válaszom a kérdezőnek: mi közöd van neked ahhoz? ha szereti, akkor legyen vele. törődj a saját dolgoddal
Egy ennyi idős csajok szerintem nagyrésze erről fantáziál. Hm..
Egy ilyen pasi aki egy drága étterembe elvisz vacsizni utána felvisz a szép saját lakásába ahol istenként kielégít. Másnap reggel pedig vesz egy szép rucit.
és te abba a punciba élvezed, amiben benne járt egy rothadt 40 évesé?
blöeeee
PFUUUUJ!
amúgy az ilyesmi engem is irritál. Mármint amit kérdeztél. Ha egy csajnak (szinte kislány) de már volt egy sokkal érettebb pasija mint Ő.... Fúj utálom az ilyet!!!!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!