Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma tudtam meg, hogy az egyik barátnőmnek, aki 16 éves és 13 éves korától, mostanáig volt egy 40 éves pasija. Nagyon ledöbbentem. Nektek mi a véleményetek? 17/L
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 09:28
2/9 anonim válasza:
az ha olyan ember lennék aki netán szerelmes a csajba fognák szereznék egy stukker és agyonlőném a csávót..
3/9 A kérdező kommentje:
Most ribanc,vagy egy áldozat,akit egy liliomtipró a hálójába csalt?
2010. aug. 20. 09:51
4/9 anonim válasza:
2-osdik ... de ha ismerném a helyzetet én kinyírnám a csávót.. vagy legalább is szétverném a fejét
5/9 A kérdező kommentje:
Az utcabeli lányoknál próbálkozott,és közte volt a barátnőm is. Több lányt is megrontott.
2010. aug. 20. 10:05
6/9 anonim válasza:
100 % hogy ha ott laknék már nem élne a csávó..
mért nem jelentik fel ? vagy stb? vagy te.. nem szabad hagyni az ilyet..
16/f
7/9 anonim válasza:
Hát manapság egyáltalán nem biztos, hogy "hálóba lett csalva", ha eddig vele volt, lehet hogy nagyon is akarta a dolgot és élvezte!
Egy olyan nagyon erkölcsös 13 éves KISLÁNY-nál fel sem merülne, hogy szexuális kapcsolata legyen egy felnőttel, vagy ha valahogy egyszer megtörténik, azonnal családi botrány vagy rendőrségi ügy kéne, hogy legyen. De ezek szerint fel sem merült a kiscsajban, hogy esetleg ez rossz lehet, tök felesleges és nem is jogos mást hibáztatni. Ha neki ez így megfelelt, csak őt minősíti.
9/9 anonim válasza:
a kislányt nem ítélem el,(habár ő is ludas) de a pasit igen, ha 16 év alatti személyt elcsábított, az már bűncselekmény!!! gondolom azért anyagilag segítette a csajt,(szegénysorsú a lányka?) de szerintem mocskos dolog visszaélni azzal, hogy valaki nagyon szegény és ilyesmire kényszeríteni.nem tudjuk mi volt a helyzet, de 99%-ban a pasi bűnös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!