Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mondat engem nagyon ledöbbentett, olyan furán hangzik. Vélemény?
Na több mint 1hónapja vagyok együtt a barátommal.
Eddig leghosszabb kapcsolata 3hónapig tartott.
Ő nekem az elején már leszögezte hogy ő komoly kapcsolatot keres ami nem "rövid" ideig tart.
És egy mondastot még mondott, ezt: Neki mindegy hogy ki az a lány csak ne rövid ideig tartson.
18/L és 18/F
Szóval nekem egyből az jött le hogy nem azt nézte hogy tetszek-e neki, kedvel-e engem hanem hogy midnegyx csak legyen egy nő.
Mindegy=Bárki!-_-" nekem ez kicsit rosszule esett. Úgy hangzott mintha nem is érdekelném őt ki vagyok valójában hanem csak "egy nőt"
Szerintem sem úgy értette, ahogy te gondolod, csak rosszul fogalmazott :S
Lehet, hogy nagyon vágyik egy tartós kapcsolatra, és te vagy az az "egy nő" aki alkalmas lenne rá :)
Ha nem szeret(ett) beléd, akkor úgyis megérzed, és akkor vessen magára :D
Neki fontosabb hogy hosszabb ideig tartson a kapcsolat annál, hogy "csak" szerelmes legyen belé, ha már rövid időn belül kidobja, akkor minek a szerelem.
Sztem így gondolta.
Szerintem a "mindegyet" úgy értette, hogy nem válogatós csak olyan lányt szeretne akivel hosszzú ideig tarthat a kapcsolat.
Csak lehet rosszul fogalmazott, azzal nekem is voltak gondjaim (megsértettem pár embert akiket nem akartam).
21F
a qrva anyád!
ja bocsi csak rosszul fogalmaztam nem így akartam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!