Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a mondat engem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mondat engem nagyon ledöbbentett, olyan furán hangzik. Vélemény?

Figyelt kérdés

Na több mint 1hónapja vagyok együtt a barátommal.

Eddig leghosszabb kapcsolata 3hónapig tartott.

Ő nekem az elején már leszögezte hogy ő komoly kapcsolatot keres ami nem "rövid" ideig tart.

És egy mondastot még mondott, ezt: Neki mindegy hogy ki az a lány csak ne rövid ideig tartson.

18/L és 18/F

Szóval nekem egyből az jött le hogy nem azt nézte hogy tetszek-e neki, kedvel-e engem hanem hogy midnegyx csak legyen egy nő.

Mindegy=Bárki!-_-" nekem ez kicsit rosszule esett. Úgy hangzott mintha nem is érdekelném őt ki vagyok valójában hanem csak "egy nőt"

2010. szept. 10. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ja, elég érdekes...
2010. szept. 10. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
társfüggő és ezek szerint mind1 kit dönget... lapát
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Lehet szerencsétlen csak véletlenül fogalmazott ilyen furán. Ülj le vele, és beszélgessetek kicsit az érzésekről. 1 hónap nem olyan sok idő, de azért valaminek már kell lennie közöttetek! :) Talán megnyugtat, hogy neki nem bárki kell, hanem te! :)
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem úgy értette, ahogy te gondolod, csak rosszul fogalmazott :S

Lehet, hogy nagyon vágyik egy tartós kapcsolatra, és te vagy az az "egy nő" aki alkalmas lenne rá :)

Ha nem szeret(ett) beléd, akkor úgyis megérzed, és akkor vessen magára :D

2010. szept. 10. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Neki fontosabb hogy hosszabb ideig tartson a kapcsolat annál, hogy "csak" szerelmes legyen belé, ha már rövid időn belül kidobja, akkor minek a szerelem.

Sztem így gondolta.

2010. szept. 10. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a "mindegyet" úgy értette, hogy nem válogatós csak olyan lányt szeretne akivel hosszzú ideig tarthat a kapcsolat.

Csak lehet rosszul fogalmazott, azzal nekem is voltak gondjaim (megsértettem pár embert akiket nem akartam).

21F

2010. szept. 10. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

a qrva anyád!

ja bocsi csak rosszul fogalmaztam nem így akartam :/

2010. szept. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!