Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "veszélyes" az óvatos munkahelyi flört?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinek hogy alakult hasonló szituáció. Visszafogott, apró kis izgalmat adó, mondhatni egósimogató flört van köztünk egy kollégával. Egyébként alig beszélünk, nem építjük ezt a dolgot, viszont ahogy néha a szemembe tud nézni...
Létezik, hogy ez megmarad ennyinek, ártatlan flörtnek ami izgalmat visz a munkanapokba? Hogyan érdemes kommunikálni, meghúzni a határt, hogy ne legyen belőle félreértés? Vagy tapasztalataitok szerint munkahelyen ez mindig veszélyes játék? Nekem bejön a pasi (szerintem neki is feltűnt), de mivel nem lépnék át egy határt, nem akarom "húzogatni az oroszlán bajszát" - vagyis de, de csak korrekten, nem hamis reményekkel felbátorítva. Szeretek ezen a munkahelyen dolgozni, nem kockáztatnék. Ő tapasztaltabb, van egy bő 20 év a javára, illetve pozícióban felettem áll (bár nem nagyon dolgozunk együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!