Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a kolléga flörtölni próbál velem vagy csak túlreagálom?
Észleltem, hogy az egyik férfi kollégám gyanúsan viselkedik velem. Miközben beszélünk néha megérinti a vállam/hajam/lábamat. Vagy félreérthető megjegyzéseket tesz, pl. a minap 2 db pulóver volt rajtam, erre azt mondta, hogy téged nem lehet könnyű levetkőztetni.
Nem szoktam rá semmit reagálni, mivel semmit nem szeretnék az illetőtől. Szerintetek mire véljem a dolgot?
Kamu!
Ilyen dög melegben két pulóver?
Kamu!
Jaja, ebben a melegben két pulcsi nem semmi :D
Amúgy ha valaki ilyen megjegyzéseket tesz és keresi az alkalmat hogy hozzádérjen az flörtöl s meg akarja búbolni a nőt.
Add be a derekad mit szarozol, hivasd meg magad jó helyre vacsira szép hotelba, lehet akkora van neki mint egy lónak és megdug úgy hogy 3x orgazmusod 1 óra alatt.
De ha nem akarsz csalódni válaszolj vissza a vetkőzéses poénra egy olyat, hogy bár látszana a pasikon is vetkőzés előtt hogy nagy vastag van a gatyában, nem lenne annyi csalódás.
Ha nagy van neki ettől felbátorodik, ha kicsi vagy átlagos akkor kínjában poénkodik valamit és leszáll rólad.
Szerintem ez csak csevej. Nem gondolnám, hogy ez pofátlanság vagy bunkóság. Válaszolj neki így vagy úgy. Kedvesen vagy ne kedvesen. De azért ez amit itt leírtál messze nem durva dolog.
Lehet, hogy ő csak lazán akar veled együtt dolgozni és ilyen stílusa. Lehet, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy csak szimpatikus vagy de ennyi és nem több. (Tudod, pl. mint amikor a szomszéd jó arc, de attól még nem akarnál járni vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!