Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó abban, hogy egy férfi több kollégáját végigdugja a munkahelyen nem törődve azzal, hogy mit okoz érzelmileg? Közben nős és gyereke van mellesleg….
Figyelt kérdés
Az ilyen embernek állandóan kell az ego tuning. A nőkre pár alkalom után ráun… most sikerült kiismerni 2 év után.2023. máj. 24. 19:02
2/18 anonim válasza:
mikor lefeküdtél vele nem tudtad, hogy nős?
3/18 anonim válasza:
Hát ja,nős de nem tudja senki 2 évig,ez mi?
4/18 Senior Séf válasza:
Tipikus skalpvadász. Egy időben én is ilyen szarházi voltam, míg rá nem jöttem, hogy "egy nő több, mint három".
5/18 anonim válasza:
Én még nem jöttem rá. Három nő több, mint egy
6/18 anonim válasza:
Hát neki az hogy megvolt a változatosság, de gondolom a kolleganőket sem pisztollyal kényszerítette a dologra. Akkor meg kinek mi köze hozzá? Felnőtt emberek dolga, tudták a kollégák hogy nem független és csak dugás lesz belőle.
7/18 anonim válasza:
Hogy mit okoz érzelmileg? És az nem bántotta az érzelmeidet, hogy családja van? Mekkora piszok szemét, és a szegény kolléganők akik a nős kollégával hemperegtek azok most búsulnak és sírnak.
8/18 anonim válasza:
minek megy bele ilyen kalandba egy házas gyermekes nő????
9/18 anonim válasza:
Nem vadaszom le az összes kolkeginát.... De van olyan csaj akit tilos kihagyni. Aki nem egy érzelgős puhapöcs tudja miről beszélek
10/18 A kérdező kommentje:
9 és ezt jelzed a kollegina felé, hogy csak megmászod pár alkalommal, ne is számítson párnál többre?! Ha igen, akkor oké, ha nem m, csak elveszed, ami kell, majd lelepsz, akkor gátlástalan szemétláda vagy.
2023. máj. 24. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!