Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört a munkahelyen? Meddig van rendben? Mit lehet tenni ellene?
Januárban, (8 év otthonlét után) visszamentem dolgozni, 3 gyerkőcöm született közben. Volt egy kollegám anno, akivel már majdnem összejöttünk, de mégsem úgy alakult. Most, hogy visszamentem, újra a közelemben van, még közelebb is, mint régen, és nagyon izgatja a fantáziámat. Sokszor vele álmodom, odabent is elhülyülünk, elég jól elvagyunk.
Sokszor elképzelem, h bezárja az iroda ajtaját, leoltja a villanyt és "elkap", persze semmi testiség nem volt köztünk, se akkor sem most, de nehéz így. Átmeneti ez szerintetek? Tudtok valami okosat tanácsolni?
És most munkaidőben gyakorizol?
Nem szép dolog...:D
Inkább a főnökkel flörtölj, az hosszútávon kifizetődőbb.
Délutános vagyok, de köszi :)
Főnököm nem az esetem, meg amúgy sem. Nem én kerestem magamnak ezt a szitut, ez így alakult.
Kettes, elgondolkodtató amit írsz, de jobb lenne ha magamban ezt le tudnám zárni. Igaz nem tudom ő hogy viszonyul hozzám, nem mozdult rám, csak ahogy beszél velem, érzem úgy h nem közömbös. Családom miatt sem szeretném nyilván.
ki vagy éhezve és kell neked egy kis kaland, hogy megint fiatalnak és kívánatosnak érezd magad. semmi köze nincs A kollégádhoz, igazából bárki megtenné akivel tudsz kicsit flörtölni és ő is kimutatja a vonzalmát.
Az ellaposodott házasság normális, ne hidd, hogy különleges vagy, de ahogy kicsit jobb lesz otthon a helyzet és a férjeddel megint kialakul egy kis szexualitás, le fogod tojni a kollégádat.
Dehogy hagytam el terhesség alatt, hol olvasod ezt??
Anno majdnem összejöttünk!De nem így történt. Aztán megismertem a férjemet!
"közben majdnem elhagyta már terhesség alatt"
te hol olvastad?
De akkor állíts fel egy időrendet nekem légy szíves (bár a tényen nem változtat)
Összejöttél a pároddal, teherbe estél, közben a másikért majdnem otthagytad, mert annyira arra vágytál, majd szültél még kettőt, és most újra a másikra másznál.
Vagy nem így történt?
Te még biztos nem vonzódtál szexuálisan, csak az adott partneredhez, hagyjuk már!
Főként, hogy nem is történt semmi..de már itt riherongyoznak..
Makulátlan, tökéletes emberek..
Már bocsánat, de kicsit értetlen vagy..
Elkezdtem dolgozni a munkahelyemen. Megismertem ezt a srácot, akiről szó van! Kerülgettük egymást, aztán végül nem lett semmi az egészből!
Teltek a hónapok, majd megismerkedtem a mostmár férjemmel, összeházasodtunk, és 8 év alatt született 3 gyermekünk!
Idén visszamentem dolgozni, és most úgy alakult, hogy azzal a kollegámmal együtt dolgozunk, újra, csak most egy azon munkakörbe.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!