Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Flört a munkahelyen? Meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flört a munkahelyen? Meddig van rendben? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Januárban, (8 év otthonlét után) visszamentem dolgozni, 3 gyerkőcöm született közben. Volt egy kollegám anno, akivel már majdnem összejöttünk, de mégsem úgy alakult. Most, hogy visszamentem, újra a közelemben van, még közelebb is, mint régen, és nagyon izgatja a fantáziámat. Sokszor vele álmodom, odabent is elhülyülünk, elég jól elvagyunk.

Sokszor elképzelem, h bezárja az iroda ajtaját, leoltja a villanyt és "elkap", persze semmi testiség nem volt köztünk, se akkor sem most, de nehéz így. Átmeneti ez szerintetek? Tudtok valami okosat tanácsolni?

2016. jún. 10. 11:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Inkább maradjatok jó barátok. ha nem jut eszedbe olyan h férjedet megcsald, akkor legyen egy munkahelyi jóbarátod. Én is tartok munkahelyi bnőt a munkahelyemen, akivel olyan kapcsolatom van, h a pletyka szerint kefélek vele. Pedig nem. És a kapcsolat kölcsönös. Csak szoros a barátság és természetesen elképzeltem már h miylen lehet vele a szex, de megcsalni nem szándékozom a feleségem. Minek, minden nap dughatok vele ha akarok...ha a kölykök nem akadályoznának folyton :-)

38F

2016. jún. 10. 12:04
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Èn azt csinálnám a helyedben, hogy elgondolkoznèk.Mi èr többet! Az az "elkapás" ne èrjen többet ,a családodnál.

Gondolom nem is èr többet, jó így elhulyulni csak azért szegèny ferjednek ez biztos rosszul esne ha megtudná.Vagy gondold bele magad ha a férjed csinálná ezt.

Elhiszem hogy kell a kaland mert unalmas otthon egy idö után az idegeneket is megviseli.Èn a helyedben nxomatèkosítanám a kollègámba hogy csak kollègák vagyunk.vagy ha nem megy a megtartoztatás át kwrnem magam más helyre.ha van rá lehetőség.

Èn egyèbkènt nagyon szeretnèk kistesót a fiúknak de anyagi okokból nem lehet egyenlőre...szerencs3s vagy ès ne rontsd el az életed egy flört miatt!

Minden jót neked!

2016. jún. 10. 12:06
 13/25 anonim ***** válasza:
10%

Én vagyok az a r*hadék megint aki nem képes felfogni még mindig miért szültél három gyereket valakinek akit nem szeretsz.

De ezek szerint olyan szinten b/szt/d át a palánkon a férjed ahogy illik, ezt még a csúcsos épületben is tanítani fogják a Duna bal partján...

De tényleg, ha ennyire nem érzel semmit miért szültél neki 3 gyereket? Ennyire jól keres vagy mi?

2016. jún. 10. 12:14
 14/25 A kérdező kommentje:

Te tényleg ennyire retardált vagy? :D

Szeretem a férjem, a családom, azért szültem neki te nagyon okos!

Ha neked soha senki nem mozgatta még meg a fantáziádat szexuálisan, csak az adott partnered, hát akkor szuper vagy, gratulálok neked, arany ember vagy!

2016. jún. 10. 12:54
 15/25 A kérdező kommentje:
Azoknak pedig köszönöm a kommentjét, akik megértették amiről írtam. Valóban jól látjátok a helyzetet. Igyekszem átlendülni a dolgon, hisz ez csak egy fellángolás.
2016. jún. 10. 12:55
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Akkor áltasd megad tovább ezzel, ha így jobb. De majd ne ide gyere sírni amikor rossz irányba lendülsz át rajta.
2016. jún. 10. 13:12
 17/25 anonim ***** válasza:
A 13-as tenyleg nagyon retardalt, vagy pedig nagyon fiatal még, kis illuzionista :)
2016. jún. 10. 13:13
 18/25 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: az itt írok legtöbbje, sosem járt ilyen cipőben, mert leginkább képernyőcassanovák vagy papok/apácák így kiváló erkölccsel rendelkeznek. Azokat nyugodtan vond ki ebből a képletből.

S egyébként ők azok, akik nem értik a különbséget az érzelem és szex/szexuális vonzódás között sem. Abban reménykednek, hogy egyszer majd véletlenül a buszon életük nagy szerelme melléjük ül és onnantól minden habos-rózsás gyönyörű.

Szóval igen, realista vagyok és nem rugaszkodok el a valóságtól: ahogy nem hiszem hogy egy családanyának nem lehet egyéb szexuális érdeklődése a férjén kívül, azt sem gondolom, hogy mindenkinek kef..élni kell bárkivel, akivel csak adódik alkalom. Valójában a kettő között van a megoldás, körültekintően.

2016. jún. 10. 15:20
 19/25 anonim ***** válasza:
13%
13-as: A pénz miatt. A másik srác anyagilag egy vesztes. Jó reggelt kívánok!
2016. jún. 10. 15:53
 20/25 anonim ***** válasza:

A pénz szép dolog. Meg is ér három gyereket, de vajon kaphatsz-e belőle szerelemet?

Ennek ellenére nem gondolod, hogy cserébe, maiért biztosítja a családod anyagi fennmaradását biztosítja, te is felelősséggel tartozol iránta. Mondjuk hűséggel?

2016. jún. 21. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!