Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő akinek jó feneke van, az edzéseket csinál fenékre vagy genetikailag ilyen?
A kérdés úgy merült fel bennem, hogy nemrég találkoztam egy nővel társkeresőről és egy 4 évvel ezelőtti képén nagyon feszes kerek feneke volt. Amikor találkoztam vele élőben akkor pedig sokkal laposabb volt, mint a képen.
Felmerült bennem a kérdés, ezek szerint a legtöbb csaj akinek jó segge van, annak azért van, mert sport edzéseket csinál kimondottan arra a testrészére, nem genetikailag ilyen? Kb. hány százalék lehet?
Genetika is benne van, bár szerintem kategóriát tévesztettél a kérdéssel.
Nekem pl az összes barátnőmnek kerekebb és nagyobb feneke van, mint nekem. Én pedig 3 éve edzek rá és alig kerekedett valamit. Annyit már elértem, hogy nem deszka vagyok hátulról meg oldalról, végre van egy kis formája. A barátnőim pedig nem edzenek egyáltalán. De, az egyik futni szokott néha, de az sem izimepito edzés.
Szerintem ez korfüggő inkább.
Eleinte a nők lányként szinte párnázva sincsenek(kivéve a dagadt tiniket), hanem nagy százaléka a szervezetnek inkább csak színtiszta izom.
Később párnázódnak, akkor lesznek "gömbölyek".
Viszont az idő haladtával az meg a súlya miatt lefelé húz laposodik nyúlik aztán a további korral veszitenek a párnázásból eleinte, majd az izmok is sorvadásnak indulnak. Ez pl nagyon jol látszik a szájon is hogy pl 20 évesen dús, 40 évesen vékony a száj, 80 évesen meg szinte szájuk sincs már.
Ezek a folyamatok csak lassíthatók edzéssel. Meg csalni lehet felvarrásokkal inmplantátumokkal sminktetkoval plasztikával stb.
Ahol edzeni kell már mert természetességében nem rugalmasak szépek már az idomok, az már leívelő fonnyadó szakasz elleni harc már.
Genetika.
Az izmok formája adottság, edzéssel csak a méretük változik.
Lányként nincs annyi zsír senkin.
(A dagadtakat most nem veszem ide)
A kamaszkorral kezd átalakulni sokminden. Tudod a fiuknak ádámcsutkája lesz a csajoknak meg melle.
Na ekkor kezd változni az izom/zsír aránya a nőknél.
És kezdetben nem kell edzés bombaalakhoz sem
Csak amikor magátol természetesen már nem olyan hanem lötyög ring folyik szét az egész az izmok nem tartanak semmit meg a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!