Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő akinek jó feneke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő akinek jó feneke van, az edzéseket csinál fenékre vagy genetikailag ilyen?

Figyelt kérdés

A kérdés úgy merült fel bennem, hogy nemrég találkoztam egy nővel társkeresőről és egy 4 évvel ezelőtti képén nagyon feszes kerek feneke volt. Amikor találkoztam vele élőben akkor pedig sokkal laposabb volt, mint a képen.

Felmerült bennem a kérdés, ezek szerint a legtöbb csaj akinek jó segge van, annak azért van, mert sport edzéseket csinál kimondottan arra a testrészére, nem genetikailag ilyen? Kb. hány százalék lehet?

tegnap 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Genetika is benne van, bár szerintem kategóriát tévesztettél a kérdéssel.

Nekem pl az összes barátnőmnek kerekebb és nagyobb feneke van, mint nekem. Én pedig 3 éve edzek rá és alig kerekedett valamit. Annyit már elértem, hogy nem deszka vagyok hátulról meg oldalról, végre van egy kis formája. A barátnőim pedig nem edzenek egyáltalán. De, az egyik futni szokott néha, de az sem izimepito edzés.

tegnap 20:15
 2/19 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ez korfüggő inkább.

Eleinte a nők lányként szinte párnázva sincsenek(kivéve a dagadt tiniket), hanem nagy százaléka a szervezetnek inkább csak színtiszta izom.

Később párnázódnak, akkor lesznek "gömbölyek".

Viszont az idő haladtával az meg a súlya miatt lefelé húz laposodik nyúlik aztán a további korral veszitenek a párnázásból eleinte, majd az izmok is sorvadásnak indulnak. Ez pl nagyon jol látszik a szájon is hogy pl 20 évesen dús, 40 évesen vékony a száj, 80 évesen meg szinte szájuk sincs már.

Ezek a folyamatok csak lassíthatók edzéssel. Meg csalni lehet felvarrásokkal inmplantátumokkal sminktetkoval plasztikával stb.

Ahol edzeni kell már mert természetességében nem rugalmasak szépek már az idomok, az már leívelő fonnyadó szakasz elleni harc már.

tegnap 20:16
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Genetika.

Az izmok formája adottság, edzéssel csak a méretük változik.

tegnap 20:18
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
#2 te nagyon sok hülyeséget hordtál ide. Már egészen kislány korban látszik, hogy valakinek kerekebb a feneke, vagy sem. A színtiszta izomhoz még hozzá se fűznék semmit. Mindenkin van zsír, lanyokon és nőkön genetikailag több, mint a fiúkon. Edzeni meg csak fonnyado testek járnak? Nem tudtam. Hány éves kortól kezd szerinted fonnyadni? Ennyi barmot
tegnap 20:22
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Lányként nincs annyi zsír senkin.

(A dagadtakat most nem veszem ide)

A kamaszkorral kezd átalakulni sokminden. Tudod a fiuknak ádámcsutkája lesz a csajoknak meg melle.

Na ekkor kezd változni az izom/zsír aránya a nőknél.

tegnap 20:26
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

És kezdetben nem kell edzés bombaalakhoz sem

Csak amikor magátol természetesen már nem olyan hanem lötyög ring folyik szét az egész az izmok nem tartanak semmit meg a többi.

tegnap 20:28
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Te nem érted teljesen, hogy valaki nem születik kerek seggek, b.szod. Az edzés nem a csoffadás ellen van, hanem az izom tömeg építésére. És tudod, minél izmosabb a seggem, annál nagyobb és formásabb lesz.
tegnap 20:45
 8/19 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem azoknak valo akiknek magátol amugy ronda lenne a s.gge.
tegnap 20:50
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
A feszulos nadrag felrantja a feneket..
tegnap 20:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
7. Pedig igen. Anyukám 60as és világ életemben nagy kerek feneke volt és még mindig az. Sosem edzett rá.
tegnap 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!