Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő akinek jó feneke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő akinek jó feneke van, az edzéseket csinál fenékre vagy genetikailag ilyen?

Figyelt kérdés

A kérdés úgy merült fel bennem, hogy nemrég találkoztam egy nővel társkeresőről és egy 4 évvel ezelőtti képén nagyon feszes kerek feneke volt. Amikor találkoztam vele élőben akkor pedig sokkal laposabb volt, mint a képen.

Felmerült bennem a kérdés, ezek szerint a legtöbb csaj akinek jó segge van, annak azért van, mert sport edzéseket csinál kimondottan arra a testrészére, nem genetikailag ilyen? Kb. hány százalék lehet?

tegnap 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Akik gyerekként is sokat rohangálnak, nagyobb eséllyel lesz kerek fenekük (saját példa is). Viszont aki gyerekként szinte semmit nem mozog, annak még a csontjai is kócosan össze vissza állnak, mindenféle tartáshibával, vagy ha pl olyat mozog ami káros neki, és nem előnyös.
tegnap 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Akik edzenek is ilyen feszülősekben vannak csak. Mert az a kényelmes biztos. Kapálni meg melegitő kell akkor nem kényelmes.
tegnap 20:58
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Nekem edzenem kell, akkor egész szép kerek. Ha hanyagolom az edzést, akkor eléggé összeesik.

Ezért nevetek mindig azon, amikor azt mondják, hogy elég soványnak lenni. Gyerekkoromban is volt egy csomó nagyon vékony osztálytársam, akiket szanaszét csúfoltak. Cicis-melles-formás lányoknak jár a nyálcsurga.

tegnap 21:36
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
A szép kerek fenék egy vékony nőn abszolút genetika. Én gyűlölök edzeni vérszegény vagyok és amúgyis lusta. De a fenekem vékony nő létemre nagyon szép kerek és elég nagy is. Sze százalék genetika mert 15 évesn is ilyen volt. Kaptam is rá még nőktől is elég sok bókot.
tegnap 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen kell genetikai hajlam. Egyrészt az izom tapadás miatt is, ahogy valaki korábban írta, illetve a zsír lerakódása sem mindegy, ami szintén genetika. Szerintem mindenki látott már teltebb nőt is lapos fenékkel. Ha előnytelenül rakódik le, hiába hízik az ember lánxa. Ha pedig az izom tapadás nem szerencsés, akkor soha nem lesz kerek feneke hiába edz rá.

Te esetedben egyébként inkább a pózzal "csalt" szerintem az illető. Vagy megszerkesztette a képet 🤷🏼‍♀️

tegnap 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
18%
A csípőjük nagyobb a nőknek, mivel fialnak. Ezáltal a medence nagyobb.
ma 00:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Fialnak

Az szép úri beszed fiam

ma 00:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Lányolnak is amúgy.
ma 00:58
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyos korig ami mondjuk 20-21 meg lehet a sok mekis kajatol is jo feneke ha vekony genrtikaju de ez sem tart orokke , olyan 25 plusszos korara mar meztelenul latszabi fog hogy az strias..
ma 01:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Is-is, edzéssel szépen lehet formálni, de van akinek genetikailag is jó segge van.
ma 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!