Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő akinek jó feneke van, az edzéseket csinál fenékre vagy genetikailag ilyen?
A kérdés úgy merült fel bennem, hogy nemrég találkoztam egy nővel társkeresőről és egy 4 évvel ezelőtti képén nagyon feszes kerek feneke volt. Amikor találkoztam vele élőben akkor pedig sokkal laposabb volt, mint a képen.
Felmerült bennem a kérdés, ezek szerint a legtöbb csaj akinek jó segge van, annak azért van, mert sport edzéseket csinál kimondottan arra a testrészére, nem genetikailag ilyen? Kb. hány százalék lehet?
Nekem edzenem kell, akkor egész szép kerek. Ha hanyagolom az edzést, akkor eléggé összeesik.
Ezért nevetek mindig azon, amikor azt mondják, hogy elég soványnak lenni. Gyerekkoromban is volt egy csomó nagyon vékony osztálytársam, akiket szanaszét csúfoltak. Cicis-melles-formás lányoknak jár a nyálcsurga.
Mindenképpen kell genetikai hajlam. Egyrészt az izom tapadás miatt is, ahogy valaki korábban írta, illetve a zsír lerakódása sem mindegy, ami szintén genetika. Szerintem mindenki látott már teltebb nőt is lapos fenékkel. Ha előnytelenül rakódik le, hiába hízik az ember lánxa. Ha pedig az izom tapadás nem szerencsés, akkor soha nem lesz kerek feneke hiába edz rá.
Te esetedben egyébként inkább a pózzal "csalt" szerintem az illető. Vagy megszerkesztette a képet 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!