Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?
Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).
Miert lehet?
Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?
Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?
Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?
Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...
Felezgessetek, ameddig még lehet.
Nálam az első számú red flag a felezgetős, sétálgatós pali.
Tipikus!
Semmit nem akar, komolyat biztosan nem, csak ingyen nuni kell.
Ha nem vagy képes udvarolni, akkor nem kell, hagyd békén a nőket.
Majd udvarol nekik más!
Nem csak zsugori parasztok vannak ám a világon.
Én is kivártam azt akit akartam, amilyet akartam.
Nem lettem magányos öregasszony, férjem és gyerekem van.
Egy sóherrel egy gyereket sem lehet felnevelni mert vicsorogna ha kell egy pár cipő a saját gyerekének.
Nemhogy közös program, vagy mozi, esetleg egy finom vacsora.
Aki nem tud semmit beletenni a kapcsolatba a farkán kívül, az maradjon egyedül.
Nem gazdag a férjem, de még mindig képes udvarolni, tud hozni egy sütit, meg tud lepni egy szál virággal, és ha bedöglik a telefonom, karácsonyra meg is vesz egy újat nekem.
Tudod mi a titka ennek????
Hogy engem jobban szeret önmagánál.
Ez van lúzer!
82-es lehet, hogy nyers, de igaza van. Sóher férfival nem kötném össze én sem az életemet.
Egy-két hónapig még semmi gond azzal, ha a férfi hív meg egy nőt ide-oda. Nyilván nem kell minden este drága étteremben vacsorázni. Egy kirándulás meg nem kerül semmibe.
Ha már komoly a kapcsolat, akkor úgyis felesben fizetnek. Pl. ha elmentek együtt nyaralni, gondolom nem mindent a férfi fizet, én el sem várnám.
Viszont nekem is volt olyan pasim, hogy első randi, nyáron 40 fok, sétáltunk. Mivel tetszettem neki, nem akart fél óra után lerázni, én viszont már mondtam, hogy akkor én most bemegyek egy boltba venni vizet. Erre egyébként észre is vette magát, mert beültünk egy cukrászdába. Viszont utána sem vitte túlzásba a dolgot. Emlékszem egyszer egy étteremben ugyan ő fizetett, de nem adott borravalót. Rákérdeztem miért, erre közölte, hogy így is épp elég drága volt, nehogy még borravalót is adjon. Azért ez egy pár hetes kapcsolatban annyira nem imponáló. Szakítottunk is, nem ezért, de azért ez elég kiábrándító volt.
Van egyébként egy kedves férfi ismerősöm, aki egyedül van 36 évesen. Egyszer közölte velem, hogy soha nem nősülne házassági szerződés nélkül. Én meg mondtam neki, hogy soha nem mennék hozzá olyanhoz, aki ilyet az orrom alá dug az esküvő előtt. Szóval ott szerintem is a sóhersége lehet az ok.
Nem is lesz felesége.
Aki házassági szerződéssel indít az mekkora irigy paraszt lehet!
Maradjon egyedül a vagyonával, márha egyáltalán van 👌
84!
Azért fogalmaztam ilyen nyersen, sőt a fiatal pasiknak ez inkább riasztó, mert a húszas éveimet ilyen sóherekkel töltöttem.
Nem hívott meg semmire, vagy kifizettette vele egy hét múlva (egy gombóc fagyi áráról van szó), vagy benzinpénzt kért tőlem ha eljött hozzám, de volt aki egész egyszerűen csak vacsorázni jött meg szexelni.
Persze hogy egy bizonyos tapasztalat és életkor után rájöttem hogy ezeknek az ellenkezőjére van szükségem.
Csak fiatalon nem mertem megfogalmazni a vágyaimat.
#82, 84
A sóherséggel egyetértek, de a sétálgatást nem értem.
Én úgy képzelném el, hogy séta, beszélgetés közben beugrunk egy fagyizóba, kávézóba, stb, évszaktól, helyszíntől függően, hogy hova. Akár több helyre is.
Ígyis szánalmas hangzik a nőknek?
86-os: ha valaki házasság előtt eléd tol egy házassági szerződést, az azt jelenti, hogy feltételezi rólad, hogy csak a pénze miatt akarsz hozzámenni. És ő maga sem hisz a házasság sikerében. Akkor meg inkább nem is akarom összekötni vele az életemet, köszönöm szépen.
Aztán meg ha aláírom. Vele lakom 10-15 évig, oda keresek, közös kasszán vagyunk, mindent együtt fizetünk, esetleges felújításokat végzünk. Hogy ki fizeti, részletkérdés, hiszen ha ő fizeti, akkor az én pénzemből eszünk, fizetjük a rezsit stb.
És ha 15 év múlva ő bolondul meg, és dob ki egy fiatalabb nőért egy szál bőrönddel? Mi lesz akkor azzal a pénzzel, amit én kerestem 15 évig?
Persze lehet külön kasszán élni, meg számolgatni, hogy ki mit fizetett, meg dugdosni egymás elől a pénzt, de akkor már a fene megette az egészet. A házasság nálam a bizalomról is kell, hogy szóljon.
Soha nem mentem volna hozzá valakihez, aki ilyet akar velem aláíratni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!