Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorú férfi, jóképü,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).

Miert lehet?

Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?

Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?

Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?

Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...

2022. okt. 2. 15:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:

Na, meg is van a válasz, azért van egyedül, mert félti a kis pénzét, hátha valami pénzéhes nő ráteszi a kezét.

Hát, van, akit a pénz boldogít. Én inkább szeretném elkölteni valakivel, akivel jól érzem magam, és szeretjük egymást.

48n

okt. 3. 13:47
 102/103 anonim ***** válasza:
"Elkölteni valakivel"
okt. 3. 14:11
 103/103 anonim ***** válasza:
#102 épp ezt akartam ìrni 🤣🤣 elkölteni valakivel a valaki pénzét.. na hát ezért "féltjük" a kis pénzünket 🤣
okt. 3. 14:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!