Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorú férfi, jóképü,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).

Miert lehet?

Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?

Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?

Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?

Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...

2022. okt. 2. 15:57
 61/103 anonim ***** válasza:
80%
Fordìtva is igaz, a ronda kövér nőknek is a kigyúrt intelligens gazdag, jóképű pasas kell aki ad magàra jól öltözik. Saját kategóriájában nem keres pl pókhasú buszvezető màr nem jöhet szóba
szept. 3. 06:58
 62/103 anonim ***** válasza:
85%

"Szerintem aki azt gondolja, hogy bulikban/diszkóban/fesztiválon fog részegen megismerni valakit, akivel hosszútávon majd együtt lesz, az nagyon el van tévedve."

Buliban, részegen ismertem meg az első pasimat, két évig voltunk együtt.

Szomszédasszony így jött össze a férjével.

Azért eljárni pl. fotószakkörre, hogy majd ott megismerkedj valakivel önáltatás. Odamész, és tele lesz veled azonos nemű emberrel, akik még csak nem is szinglik.

szept. 3. 14:18
 63/103 anonim ***** válasza:
29%

A legfontosabbat senki nem említette meg 😂

Ezek azok a férfiak, akik soha semmit nem vásárolnak a nőnek, soha egy nőnapi virág, soha egy bonbon. Ha a kolleganőjének nem vesz egy nőnapi bonbont, mivel kedveskedne a barátnőjének?

Semmivel.

Egész egyszerűen rájuk kollektívan igaz a spúrság, hogy zsugoriak a nőkkel, nem akarnak nőre áldozni pénzt.

Lehet bármilyen jóképű, ha az első randin felesbe fizetett, a másodikon is, a harmadikon meg már nálad vacsorázna.

szept. 25. 22:32
 64/103 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy sajnálja a pénzt?

A zsugoriságnak mi köze ehhez?

Én szívesen költenék randira, csekélységekre, stb, de nekem szintén nem volt párkapcsolatom.

szept. 25. 22:48
 65/103 anonim ***** válasza:
100%

Fél a párkapcsolattól, mert hogy az sokba fog neki kerülni.

Összeköltözés, lakásberendezés, programok, nyaralások stb.

Lehet mondani, hogy ezt felesbe rendezik, de ez nem igaz. Általában mindig a férfi ad bele többet, mint a nő.

szept. 25. 23:03
 66/103 A kérdező kommentje:
Ez igaz, hogy altalaban a ferfiak tobbet adnak bele ilyen dolgokba, de, hogy valaki a zsugorisàga miatt ugymond megvonja magatol a parkapcsolatra valo lehetoseget az ...hat az nagyon para lenne.Az akkor pszichiatriai eset szerintem.Es ezt a szoban forgo ferfirol nem tudom elkepzelni valahogy.Persze semmi sincs kizarva de...na !:D
szept. 26. 10:41
 67/103 anonim ***** válasza:
76%
Làtvànyosan több pénzem marad amikor nincsen barátnőm 😃 Boldogabb is vagyok ìgy.
szept. 26. 11:53
 68/103 anonim ***** válasza:
100%

Azt én sem hiszem. A főnököm 36 éves szingli, szerintem vonzó férfi. Nőnapra vett nekem virágot, és néha meg szokott hívni kávézni. Teambuildingre az ő kocsijával mentünk, nem engedte, hogy adjak pénzt a benzinbe. Nincs köztünk semmi, nem is lesz, mert én férjnél vagyok, és ő is tudja. Ennek ellenére nem foglalkozik ilyen pénz dolgokkal.

Szóval szerintem ő tuti nem a zsugorisága miatt van egyedül. Egy randin biztos, hogy nem lenne fukar.

szept. 26. 11:53
 69/103 A kérdező kommentje:

67, de neked nem *azert* nincs baratnod, mert azt akarod, h tobb penzed maradjon.Az ,h tobb penzed marad, az meg a mellektermeke annak, hogy valami mas miatt most nincs baratnod.

Egyebkent nekem is tobb penzem marad, ha nincs baratom, mert igy tobb mindent csinalok es en is fizetek nyilvan.Tobb ettermezes, nyaralas, kajarendeles, mozi, szinhaz stb stb.Ha nincs baratom, akkor ezeket kevesbe csinalom.

szept. 26. 12:40
 70/103 anonim ***** válasza:
100%

69: vagy nagyon rossz tapasztalata volt, vagy csak ezzel nyugtatja magát.

Én is próbálom néha hitegetni magam mindenfélévével, de a nők iránti vágy mindig erősebb mint bármilyen hülyeség amit bemesélek.

szept. 26. 12:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!