Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?
Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).
Miert lehet?
Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?
Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?
Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?
Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...
90-es, ez esetben nemcsak hogy nem profitálok, de a házasság végeztél ott állok semmi nélkül. Közben meg az ő házára az én fizetésemből is költöttünk. Szóval akkor ki használ ki kicsodát?
Hagyjuk már. A házassági szerződés bizalmatlan, sóher emberek sajátja, olyannal meg nem kötném össze az életem.
92: én is nagyon lenéztem fiatalon, aki házassági szerződésről beszélt.
Csakhogy így 40 felett máshogy gondolom.
Amíg fiatal az ember, úgy 35 éves koráig tényleg nem kell papír. De aki már vált, az tudja, hogy mit jelent a szülőknél, testvéreknél meghúzva magát újrakezdeni az egzisztencia építést.
Úgy gondolom, hogy aki 40+ évesen házasságra adja a fejét, bátran kössön szerződést, ha férfi, ha nő. Ebben a korban már azt az egzisztenciát tartod fenn, amit addig elértél mind szakmailag, mind az emberi kapcsolatok terén. Szinte lehetetlen a nulláról kezdeni. A nőknek is van kézzel fogható vagyonuk, ha más nem, egy lakás. Amit ezen felül szereznek, az tényleg legyen igazságosan elosztható, ha arra kerül a sor. Ne kerüljön senki padlóra és ne gyarapodjon senki igazságtalanul.
A házasság nem véletlenül vagyonközösség. Előfordul az is, hogy a nő otthon marad és neveli a gyerekeket. Egy családban két ember egyszerre nem tud karriert építeni, mert a gyerekekkel akkor nem törődik senki.
A férfi úgy gondolja, hogy nem jár semmi a nőnek, aki otthon maradt nevelni a közös gyerekeket, közben ezzel feláldozva a karrierjét. Ha meg a férfi maradt volna otthon, akkor a nő is tudott volna felfelé kúszni a ranglétrán, jól keresni.
Szóval én továbbra is azt gondolom, hogy a házassági szerződés bizalmatlan, sóher. Elvárod, hogy összeköltözzünk, takarítsam a házad, esetleg részt vegyek a felújításában? Támogassalak a karrierépítésedben? Neveljem a gyerekeid, ezzel feláldozván az én karrierem?
Aztán ha meg megtetszik neked egy fiatalabb pipi, akkor simán kiteszel egy szál bőrönddel az utcára 10 év után? Hát, a nagy fenét!
Ha félsz, hogy valaki kihasznál, nem kell feleségül venni, ennyi az egész.
Ahogy a 94-es mondja. 40+-osan nem egy 18 éves cicababát kell feleségül venni, mert tényleg van rá esély, hogy a pénzedre hajt.
Én viszont 40 +-osan elég jól keresek, megvan mindenem, szóval nem érdekel a pénze senkinek. Viszont az is kétségtelen, hogy van egy minimum anyagi szint, ami alatt nem is kezdenék senkivel. Nem csak a férfiakat használják ám ki, ne gondoljátok! Férfi is van olyan, aki szívesen becuccolna a házamba 2 hét ismerettség után.
Észen kell lenni, és nem megbízni minden jöttmentben. Viszont ha házasságra gondoltok, akkor a bizalmatlanságnak már semmi helye, akkor ott ette meg az egészet a fene!
Na ezért nem fogok meghàzasodni.
Ha meg mégis akkor tuti szerződéssel. Amúgy ez nem csak a férfi vagyonàt védi , a nő is beleìrhatja hogy ez és ez az övé. Nem értünk egyet nincs is ezzel gond. Nem folytatnàm ,szép estét a hölgynek 😉
Egyébként igen. Apám el is ment ezzel ügyvédhez. Azt mondta neki, hogy 7 év bizonyított együttélés után feleződik a vagyon. Persze évekig tartó pereskedéshez vezethet, ha azt akarod bizonygatni, hogy mi volt előbb.
Én továbbra is azt gondolom, hogy olyan emberrel kell együttélni, aki önmagadért, és nem a pénzedért szeret.
"Na ezért nem fogok meghàzasodni."
Jogos, nem is való mindenkinek, jobb egy önként vállalt Darwin-díj.
Had legyek a 100. hozzászóló, mert imádom a középkorú, jóképű, kedves férfiakat... Nyammi!
45n
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!