Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?
Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).
Miert lehet?
Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?
Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?
Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?
Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...
E/3? Az meg mi? "
Új generációs fiataloknak nem tanítottak semmit nyelvtan órán ? A Mi időnkből még a kettessel átrugdosott is tudja ezeket..
Szeretője egy férjes nőnek, homoszexuális, aszexuális.
De miért kellene neked bejelentenie hogy kivel van?
"mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele)."
Miért érdekel téged, és honnan tudhatod, hogy az ismerős mindent tud?
Nekem van több ilyen kollégám is. Az egyik pl. jóképű, magas. Engem egyébként valamiért iszonyatosan irritál. Szerintem enyhén autista. Rettenetesen precíz, mindenen órákig agyal, és nagyon komolyan vesz mindent, rugalmatlan. Egy kolléganőm egyébként eszméletlenül belé volt esve, és állítólag a pasinak is tetszett, mégsem jöttek össze soha. Azt mondta, van barátnője. Szerintem nem volt neki. De hogy mi lehetett a háttérben? Szerintem tudta ő, hogy gond van nála, azért nem akarta, vagy egyszerűen nem is vágyik párkapcsolatra.
Másik pasi a volt TL-em, helyes pasi, az anyukájával él, mindenki szereti. Soha nem volt nője, és nem is próbálkozik. Ránézésre én azt mondanám meleg, de már soha nem tudjuk meg.
Harmadikkal szoktam beszélgetni. Eszméletlen gátlásos. Az apukája elhagyta, az anyja sem szerette. Szerintem ő meg van róla győződve, hogy őt nem lehet szeretni. Egyébként kopasz, és nagyon szőrös, még a háta is, erről is meg van győződve, hogy minden nő számára ez undorító. Nekem sem ez a legideálisabb férfi test, de ha minden más stimmel, akkor el tudnám fogadni egyébként. Végül őt levadászta egy eszméletlen ronda nő. Eredetileg neki sem tetszett a csaj, de a nő évekig, szó szerint évekig kerülgette. Most együtt vannak, van közös gyerek, de nem házasodtak össze, azt mondta, hogy ő nem hisz a házasságban, annak úgyis válás a vége. Ami nekem elég fura felfogás, mert ha fogja magát a nő és elköltözik, a végeredmény nem ugyanaz? Akkor is egyedül marad, a gyerek akkor is csonka családban nő fel.
Ahogy mar korabban is iram, nem kell, hogy bejelentse, szimplán érdekel.
Nem vagyok benne biztos, hogy soha nem volt meg senkije, de ahogy szinten mar korábban is írtam, szimplán érdekel, hogy miért lehet, akkor is ha nem éppen ezzel az egyénnel van igy, hiszen biztosan sokan vannak vele igy, es kíváncsi vagyok miert... en személyesen nem ismerek hasonló szemelyt ugy, hogy meg is tudjam kérdezni, hiszen ez azért elég intim...Es reméltem, hogy itt majd írnak többen is akik hasonló helyzetben vannak es felvilagositanak.
26 Koszi a válaszod!:)
28/Nemigazan! Hazassag ide vagy oda a saját vagyont mindkét fel megtartja. Pl öröklés eseten, az tökmindegy, hogy hazas-e valaki vagy nem, es, hogy mennyi ideig, az öröklött ingatlan/ ingóság mindig aze marad, aki megörökölte, a házastársnak nem köteles belőle adnia, ha elvallnak.Saját cég es hasonlok is!
De ha akar házasság nélkül sikerült valamit együtt összekovácsolni, az megilleti mindkét felet, ha úgy döntenek, hogy szétválnak, es értékesítik...
28-as, ha bizonyítottam együtt éltek minimum 8 évig, akkor ugyanazok a vagyonmegosztási elvek vonatkoznak, mintha házasok lennének. Nekem ezt ügyvéd mondta.
De ha pl. meghal az egyik, akkor az örökös simán kipenderíti a házból, ha nincs a nevén, nem lesz haszonélvező. Szóval én ezeknek a nagy házasságellenzőknek szoktam mondani, hogy a házasság azért védi is őket, ezt is jó lenne végiggondolni.
De tényleg azt gondolják, ha nincsenek összeházasodva, akkor fogják magukat és elköltöznek. De ha mondjuk 10 évig oda keresett a másik fél meg van közös gyerek, azért ez sem olyan egyszerű. Lehet ezen is évekig pereskedni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!