Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorú férfi, jóképü,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).

Miert lehet?

Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?

Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?

Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?

Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...

2022. okt. 2. 15:57
 71/103 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek van párja, akár nő, akár férfi, akkor több pénzt költ. Együtt eljárnak étterembe, kirándulni. De ha már régóta tart a kapcsolat, akkor felesben fizetnek. Ilyennel áltatni magam, hogy több pénzem marad, ha nincs párom elég nagy marhaság. Akkor minek a pénz? Minek dolgozunk? Nem azért, hogy ilyesmire jusson?!
szept. 26. 19:56
 72/103 anonim ***** válasza:
47%
#71 Hàt nem. A saját magam boldogsàgára költöm. Megveszem a Ps5-t azt a videokártyàt , a 150 cm-s Oled tv-t stb ,nem pedig a másikra költöm
szept. 26. 20:01
 73/103 anonim ***** válasza:
47%
72-es, talán jobban jártál volna, ha csendben maradsz. Oh te jó ég, remélem is, hogy elkerülöd a nőket, és nem akarsz ismerkedni senkivel.
szept. 26. 20:04
 74/103 anonim ***** válasza:
85%
Furcsán fog hangzani, de én a 71-es és 72-es válaszolóval is egyetértek. Nagyon szeretek költeni a hobbikra (nagyképernyős tv nekem is kell :), de nagyon boldog lennék ha lenne párom és olyan dolgokra is költhetném a pénzem, mint pl közös éttermi vacsorák.
szept. 26. 20:15
 75/103 A kérdező kommentje:
Szerintem ha 71 nek a PS okoz örõmet es nem a baràtnő, akkor az teljesen elfogadható. Tulajdonkèppen ennek a megèrtèsère született ez a kèrdès eredetileg.Hogy meglàssam ki, hogy àll ezekhez a dolgokhoz.Ki hogy beszèl ezekről, èrez ezekkel kapcsolatban.Azzal is -egyet èrtek-, hogy az ösztön ùgymond mindenkiben ott van, de ha valaki teljesen (õnszàntàból)elutasitja ezt az -alapvető- ösztönt, akkor benne mi van?Mièrt? Vagy az nem lehetsèges?Csak menekül?
szept. 27. 11:23
 76/103 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ez nagyon para lenne….

Az exem egyedül volt már évek óta előttem.

Első randi: séta

Második randi : séta

Harmadik negyedik ötödik stb séta.

Nyár közepén voltunk, fullasztó meleg volt. Én vittem üdítőt magunknak, elfogadta.

Amikor már szexre került a sor, csak hozzám lehetett jönni mert ő nem akar hazavinni, bemutatni (mamahoteles 50 évesen).

Aztán jött hozzám heti 2 szer enni meg szexelni.

Amúgy csak velem volt sóher, mert a barátokkal elment ide oda pizzázni.

Bár nem tudom, lehet hogy ők fizették neki pizzát.

Aztán akármennyire is szerelmes voltam, kiábrándultam.

Nem is fájt a szakítás mert addigra már megutáltam. Ő nem értette hogy miből lett elegem.

szept. 28. 08:09
 77/103 anonim ***** válasza:
66%
Hogy sikerült egy ilyenbe beleszerelmesedni? Latin lover volt?
szept. 28. 08:21
 78/103 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem tök okés én is ilyen vagyok 😃 Valszeg 50 évesen is otthon fogok élni szüleimmel (kell róluk gondoskodni)
szept. 28. 08:31
 79/103 anonim ***** válasza:
77%

Kocsi ajtót is nyissam ki előtted?

Engem kiráz a hideg a nőies, férfiatlan, alkalmatlan emberektől.

Komolyan nem lehet beülni sehova egy fagyira nyáron, nehogy 450ftodba kerüljön a nő?

szept. 28. 10:15
 80/103 anonim ***** válasza:
100%
Én húzni szoktam egy határvonalat, amit nem lépek át. Első randikon egy egy kávé, fagyi, süti simán belefér, később egy ebéd, vacsorameghívás, közös hétvégére program szervezése... A legtöbb nő itt már úgyis felajánlja, hogy fizeti az ő részét, vagy legalább fizet bele valamennyit. Számomra ez a normális út. Aztán volt olyan, aki még csak fel sem ajánlott ilyet, kimondatlanul is szinte elvárta. Vagy olyan is volt, mikor pár hónapnyi kapcsolat után jött azzal, hogy neki mennyire sz@r már a telefonja, kellene egy új és mikor mondtam neki, hogy szinte mindegyik szolgáltatónál vannak 0 forintos telefonok, esetleg pár 10 ezer forintért válogathat, akkor jött az, hogy hát ő nem arra gondolt (valahogy sejtettem) és mennyire tetszik neki az akkori új IPhone de persze nem nekem kellene megvenni, csak ha gondolom segíthetnék. Hát nem akartam és nem a spúrság miatt. Magamnak sem venném meg és ő sem abban az anyagi helyzetben volt, hogy csak úgy kifizesse. Nem ez volt a szakítás fő oka, de közrejátszott ez is.
szept. 28. 10:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!