Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Középkorú férfi, jóképü,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).

Miert lehet?

Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?

Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?

Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?

Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...

2022. okt. 2. 15:57
 51/103 A kérdező kommentje:

Termeszetesen nem mindenkinek kell ugyan azt szeretnie mint nekem vagy ugyan arra vagyni, ami total ertheto es tiszteletben tatando.Gondolkodtam rajta amugy azota, hogy elhivom egy randira, csak felek, hogy vagy eljonne, es o nem randinak venne, vagy mar uzenetben lakoptatna.Az utolso valaszolok pedig ezt meg inkabb megerositettek, mivel gondolom o jol elvan igy es baromira nincs szuksege valojaban arra, hogy valaki ramasszon.Ennyi idosen mar kifejlett a szemelyisege es tudatosan nincs senkije (ha korabban nem is ugy volt, mar berendezkedett.)Gondolom ot nem aggassza, zavarj a a szituacio kicsit sem, sot jol erzi magat benne es nem akarja, hogy masok(pl en ha elhivnam)

felbolygassak.

Esetleg ha 45 valaszolo, aki undorodik a szextol, tudna valaszolni arra akerdesre, hogy miert?Vagy mi az undorito?Lehet o is igy erez :O !Privatban akar ha itt nem szeretned.Koszi!:)

aug. 23. 14:26
 52/103 anonim ***** válasza:
100%

Vonzó férfiaknál is előfordulhat, hogy nem ért a nők nyelvén, nem meri leszólítani, nagyon visszahúzódó, stb, stb, bármi ami akadály a párkapcsolat kialakításához.

Egy nő ha hasonló, őt még leszólítják, de férfi esetén csak a magány marad.

aug. 27. 10:29
 53/103 anonim ***** válasza:
100%

40-es válaszolónak: ez a mondatod szívenütött: "Élünk szépen magányosan, álmodozva, aztán majd egyszer jól meghalunk."

A modern ember tragédiája, belefulladunk a digitális magány pocsolyájába.

szept. 1. 22:44
 54/103 anonim ***** válasza:
81%

Ismerek ilyet én sem értettem miért van egyedül.

Iszonyat kicsi volt neki, olyan vékony hogy nem is éreztem, nem állt fel normálisan, amikor meg tablettát vett be, nem tudott elmenni, borzalom volt.

Szóval tömören összefoglalva:

Rossz volt az ágyban!

Jóképű volt, magas, és meg rástartoltam mert úgyis egyedül volt.

Ja, meg nem tudott igazából kötődni és nem is akart .

Volt egy legjobb barátja, azt nagyon szerette.

Jártak kocsikázni, moziba, pizzázni.

Lehet hogy meleg volt.

szept. 2. 08:11
 55/103 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy simán balfácán. Én se hittem el, hogy ez lehetséges, de vannak kollégáim, akik hasonlóak.
szept. 2. 10:43
 56/103 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a mai világban nem egyszerű ismerkedni. Ha a férfi nem nyomulós, akkor lehet, hogy simán csak feladta.
szept. 2. 15:26
 57/103 anonim ***** válasza:
29%
56 azért annyira nem is nehéz. Kicsit lusták is azok, akiknek semmi kapcsolatuk nem lesz, vagy csak nem motiválja ôket, hogy legyen társuk.
szept. 2. 17:27
 58/103 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom. Ott van pl. a főnököm, 36 éves, egyedülálló. Home office-ban dolgozunk, heti egyszer járunk be irodába. Munkahelyen nem kéne ismerkedni, mert ha nem jön be, akkor az kellemetlen. Máshova meg hová járjon egy 36 éves ember, ahol szinglikkel találkozik?

Én például szoktam járni Efottra, meg koncertekre, mindenki csapatban van meg párosan, soha senkihez még csak szólni sem szoktunk.

Az más kérdés, hogy fiatalon mit csinált, de ebben a korban már nem egyszerű. És egyébként közvetlen munkakapcsolatban vagyok vele napi szinten, és egyáltalán nincs nehéz természete, és külsőre is vonzó.

Nekem ő annyit mondott, hogy már feladta.

szept. 2. 17:31
 59/103 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem aki azt gondolja, hogy bulikban/diszkóban/fesztiválon fog részegen megismerni valakit, akivel hosszútávon majd együtt lesz, az nagyon el van tévedve.

Ilyen helyekre fiatalon jár bulizni az ember és max k-rni, de nem szerelmet meg párkapcsolatot keres.

Szerintem hobbit kell találni, akár többet is, és ott vannak csoportok, akik veled együtt csinálják a hobbit és találkoztok hétről hétre.

És rengeteg dolog lehet. Ott az internet, meg lehet keresni és csinálni. Nyilván az ember olyat választ, amit szívesen csinál, és akkor már a közös érdeklődés egyből megvan, ha valaki megtetszik a csoportból.

Legyen az filmklub, kosárlabdázás, néptáncolás vagy fotókör. Mindegy. Lényeg, hogy új csoportot ismerjen meg az ember, lehetőleg saját korosztályában és szeresse csinálni is.

szept. 3. 04:20
 60/103 anonim ***** válasza:
83%

De sokan nem is a saját korosztályukban keresgélnek.

Tényleg azt hiszik hogy nekik “jár” egy huszonéves feszes testű szép csaj, miközben ők valahol a sor végén kullognak…

szept. 3. 05:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!