Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?
Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).
Miert lehet?
Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?
Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?
Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?
Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...
Meleg. Vagy impotens.
Ha valóban olyan megnyerő, akkor tuti, hogy volt már olyan nő, aki bepróbálkozott nála. És még ha félénk is, akkor is levadássza valaki, neki csak hagynia kellett volna magát.
Lehet olyan életformára rendezkedett be, hogy eljár örömlányokhoz és nem igényli a rendes társat. Elvan így egyedül is.
5, néha én is el szoktam mélázni más emberek cselekedetein. Hogy miért választ valaki egy bizonyos utat, mikor lehetne neki jobb is.
Ez puszta kíváncsiság, valamint arról is tanúskodik, hogy van az embernek empátiája, de néha nem tudsz empatikus lenni, ha nem ismered az okokat.
De biztos benne van az is, hogy épp nem tudod magad mással lekötni és ilyeneken járatod az agyad. Ez ugyanolyan mintha rejtvényt fejtenél. Annak sincs több értelme.
Ja nem, haha nem en vagyok az egyen, hisz akkor azért csak sejtenem, hogy miért is :D
Nem mondom, hogy kapcsolatban jobb, csak egy bizonyos ponton szerintem mindenki vagyik ra....hacsak...es erre lennek kíváncsi, hogy mik lehetnek az okok, nem csak miatta, úgy általánosságban szeretnem felfogni, hisz biztos rengeteg ember van meg igy.
16. Én házas vagyok, de még így is állandóan nőkbe botlom. Nem értem mit csinálsz! Ja, és nem vagyok egy jóképű pasas. Nekem kellemetlen hogy állandóan kategóriákkal jobb nőket dob a sors elém. Talán a kommunikáción múlik. Ki tudod fejezni az érzéseidet és az akaratodat.
Az élet olyan mint egy bolt. Bemész, ha nem kérsz semmit, akkor nem is kapsz. Ha zsebre tett kézzel állsz a sarokba és nézed a polcokat, attól még a termékek nem kerülnek a kosaradba. Hidd el teljesen mindegy mit gondolsz magadról, ha azok nem párosulnak tettekkel.
Ezt írtad: " Elég szar családi hátterem volt így a szocializációs fejlődésem is elmaradt vagy 10 évvel, igaz ebből mára nem sok látszik mert sokat dolgoztam ezen. Ettől függetlenül komoly kötődési problémáim vannak, el sem tudom képzelni hogy engem bárki is szeretni tudjon. Sok évvel ezelőtt kimentem külföldre melózni így a nulláról összehoztam magamnak egy lakást otthon hitel nélkül szóval nem vagyok egy annyira nagyon elveszett ember. Mindig sportoltam/sportolok valamit szóval nem csúsztam szét így 41 éves koromra se."
Na ezek a dolgok amik a kutyát sem érdeklik! A kutya sem veszi észre. Ezek kizárólag csak a te ments váraid. Fejezd ki egy nő felé az érzéseid és vágyaid, persze intelligens formában.
Nekem 18 éves korom óta volt 3 barátnőm (2 és 5 éves 1 hónap kihagyással, 7 év semmi, és most volt egy 1 éves de vége úgyhogy bújom a Gyik-et bánatomban), de mindegyikről kiderült, hogy már akkor össze akartak jönni velem, mikor csak barátok voltunk. Dumálgattunk, baráti társaságban, aztán mindig azt vettem észre hogy velem jön ki legjobban. Én mindig csak arra gondoltam, hogy "jófej csaj", csak egy idő után beléjük szerelmesedtem és elkezdtem "felszedni" őket, hát 1 hét nem kellett ugye az elős randi/csókig.
Magamtól nem kattantam volna rájuk, mert nem vagyok csajozó típus. Mikor összejöttünk mondták hogy jól nézek ki, humoros, intelligens vagyok, azt akarták már mikor megláttak hogy remélik nincs barátnőm. Szép lány volt mindhárom (legtöbb srác oda volt értük), nekem teljesen meglepő volt hogy én kellettem nekik - az ő elmondásuk szerint pedig én és csak is én.
Plusz infó, az uccsó kettő féltékenység miatt ment tönkre, előbbinél volt alapja egy munkahelyi srác, már házasok. Utóbbinál is egyetlen munkahelyi srác, de ott én bolondultam csak bele hogy jóba vannak, elb*sztam, kidobott. Modell kinézetű, humoros, okos. Na, egy ilyenhez magamtól oda nem mennék.
33 F.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!