Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfi, jóképü, kedves...megsem volt meg soha senkije, miért?
Van egy ismerősöm, aki elég jól nez ki, kedves, vicces, ápolt, intelligens mégsem volt meg soha senkije.(Egy közös ismerősünk szerint aki joban van vele).
Miert lehet?
Egy férfinek, ha visszahúzódó, es nem tud kezdeményezni, előfordulhat, hogy soha nem ismerkedik meg senkivel?
Szerintem ez egy csinos nonel(ha annyira csinos mint amennyire az ismerősöm jóképű férfi...) meg akkor sem fordulna elo, ha olyan munkahelye van pl ahol csak nők, es soha nem jar el sehova, férfiaknál?
Esetleg más okok?Pl aszexuális vagy hasonlok?
Megkérdezni nem tudom, nem vagyunk elég joban, ill nagyon ritkán latom, hallok felole, csak feljött a téma a minap es nagyon meglepett...
Én hasonló vagyok+45 évesen max. 30-nak nézek ki. Én is túl magasra tettem az elvárásokat, mint a második válaszadó. Továbbá belefáradtam az emberekbe (a legtöbben káromkodnak, közönségesek, műveletlenek, és ápolatlanok, így nincs közös témánk). Építem
a karrierem. Ilyen világba, mint ez, családalapításom hiábavaló lenne. Amúgy mindig kell egy ilyen kósza, beugró nagybácsi.
Rengeteg ilyen középkorú férfi van. Az oka hogy miért alakult így az élete nagyon sokféle lehet, de a leggyakoribb valamilyen fiatalkori trauma, ezek közül is az iskolai bullying, amit úgy dolgozott fel, illetve oldott meg, hogy falat emelt maga köré, amin nem enged át senkit.
Itt férfi és nő között óriási a különbség, mert míg a férfiak rendszerint szeretik "megmenteni" a választott nőt, még ha ilyen helyzetben is van, addig a nők egyáltalán nem akarnak megmenteni egyetlen ilyen férfit sem. Egyszerűen nem vonzó ez a típus. Előbb hallasz olyat, hogy alkohol/drog függőket akarnak megmenteni, esetleg tipikus rosszfiúkat, akiknek rendszerint meggyűlik a baja a törvénnyel.
A kérdésben szereplő férfinél is valami hasonló lehet, csak talán már rég nem jellemző rá az a tulajdonság, amivel anno a bullyingot "kiérdemelte". Te, aki nem ismerted akkor, már észre sem veszed, ő viszont még emlékszik rá.
34 mintha rólam írtál volna. Az tény, hogy kiközösítettek, de vágyok is kapcsoaltra, meg nem is. 34 évig egyedül voltam, hozzászoktam.
Én már oviban megkaptam a fúj jelzőt, majd általános iskolában, aztán középsuliban is én voltam a kipécézett. Egyedül nemtudtam magam megvédeni. Szóban talán 1szer-2szer. Többször úgy éreztem, mintha a sors büntetne.
CSendes visszahúzódó vékony srác voltam. Az otthon töltött perceim az életem legjobbjai voltak és ma is azok. Nem vágyok társaságra, eljárásra, bulikra. Barátaim nincsenek, max 1-2 akik félévente rámírnak "mizu?". Építem a magam kis életét, de úgy fest egyedül halok meg. Talán én is úgy járok, mint az-az angol nő, akit 3 év után találtak meg mumifikált állapotban az otthonában. :D Vannak céljaim, amiket szépen sorrban teljesítek, többnyire anyagi javak megszerzése, lakás stb. Gondolom utána újakat keresek majd, hogy lefoglaljam magam. Céllal megyek bárhová, max teker egy pár km-t, ha mehetnékem van. 20-on évesen nagyobb terveim voltak, hogy kőgazdag leszek ilyesmi, de ez is már kezd átváltani az inkább csak legyen egy nyugodt életem-re. Ezt a gondolatot próbálom meg elhessegetni, mert az csak taposómalom lenne és küzdeni kell. A nők, mint olyan már időtöltésre sem kellenek igazán. Úgyértem sok munka van vele és tudom, mi lenne a vége. Amit úgy ítélek meg nem biztos, azt meg sem próbálom. Nem szoktam rinyálni. Itt más, amúgy mosolygós, csendes, de életvidám embernek ismernek. Vannak, akik rosszabb helyzetben vannak és próbálom így szemlélni a jelenlegi helyzetemet és a múlt
27 - nem vagy biztos benne, hogy soha nem volt még senkije.
Akkor miért így indítoottad a kérdést: "megsem-volt-meg-soha-senkije" - ?
Koszi a valaszokat!
Azert azzal inditottam, mert ugyan errol a szemelyrol jutott eszembe ez a kerdes, de nem csak ra gondolok, amikor ugymond valaszokat szeretnek.Ugy atlagban szeretnem megerteni, hogy miert es hogyan lehetseges ez, de igy tudtam megfoglamazni a kerdest, hogy ne legyen tul nyakatekert...
Ezert tobbek kozott pl 34, 35 os valasza megintcsak nagyon hasznos volt.
Ki tudja, lehet nekem való, pont rám vár, csak még nem találkozott velem. :)
Nekem jobban tetszik ha valaki tud introveltáltabb típus. Még csak annyira jól se kell kinézzen, elég ha nem túlsúlyos...
Csak az a baj, hogy ezek a fickók nem egy kezdeményező típusok.... Inkább talán arra várnak, hogy a nő adjon egyértelmű jeleket... Na én meg erre képtelen vagyok addig, míg az a drága férfi semmit nem mondott arról, hogy bejövök neki. Szóval az ügy halott.
Élünk szépen magányosan, álmodozva, aztán majd egyszer jól meghalunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!