Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.

Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

2022. júl. 28. 08:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 anonim ***** válasza:
88%

Hisztis kislány vagy, nem is értem, mit keresel a Felnőtt párkapcsolatok témakörben.

Amkor menj, feküdjetek össze, de miért írsz ki kérdést, ha nem bírod elviselni, hogy a felnőttek mást gondolnak, mint te. Irigykedünk egy taknyos kölyökre, vicc.

Ráadásul ellentmondasz magadnak, mert a kérdésben még azt írod, hogy nem akarsz vele lefeküdni, a #42-ben pedig hogy igen. Komolytalan.

2022. júl. 28. 13:58
 52/119 A kérdező kommentje:

47 ja aha, most hirtelen mindenki k.rva aki középiskolában szexelt, az előbb meg még az volt a bajotok, hogy milyen beszari vagyok, meg gyerek vagyok mert még nem akarom, meg, hogy ti már alig vártátok... Aha.

..

Ha szexelek akkor r.banc vagyok, ha nem akkor meg gyerek. Értem.

49,igen azokban is teljesen biztos vagyok! Attól hogy ti màr elkönyveltétek egy sorozatgyilkosnak, attól még semmit nem tudtok róla...

50,neked én nem vagyok picilány

2022. júl. 28. 14:19
 53/119 A kérdező kommentje:

51!nem mondtam hogy akarok! A kérdésem pont arról szól hogy nem akarok, ha nem tűnt volna fel! 42ben csak feltételesen reagáltam egy hülyeségre! De egyébként majd kiderül, hogy mi hogy lesz, majd én eldöntöm! És nem vagyok hisztis, csak feltettem egy normális kérdést, és felnőtt emberek olyan stílusban válaszolnak, hogy szét leszel tosz.a meg társai. Persze ha én fele ilyen stílusban reagálok vissza akkor már én vagyok a naiv buta picilány,mert visszafele már nem ízlik a stílus! Azért mert valaki fiatal, még nincs jogotok szivatni, és lekezelően bunkózni vele. És bocs, hogy előbb megbízok a pasimban, mint idegenekben akiktől választ vártam de csak toszós kommenteket meg perverz privát üzeneteket kaptam!

Nem fogok életem végéig a szobámban ülni! Felmegyek hozzá és majd lesz ahogy lesz! Ha rosszul sül el akkor majd tanulok belőle!

2022. júl. 28. 14:25
 54/119 anonim ***** válasza:
nem is írtam perverz privátot, segítőt írtam.
2022. júl. 28. 14:28
 55/119 A kérdező kommentje:
Nem tudom te melyiket írtad, de kaptam vagy 5 különbözőt! Én azokról beszélek
2022. júl. 28. 14:29
 56/119 anonim ***** válasza:
72%
Tágítsd elô a se gged akkor kevésbé fog fájni 🤣
2022. júl. 28. 14:32
 57/119 anonim ***** válasza:
88%

1 hónapja ismered, ebből ki tudja, hogy hány napja vagytok együtt, már ha együtt vagytok. Egyáltalán ő felvállalja, hogy együtt van veled?

A férfiak jól tudnak manipulálni, ha arról van szó, aztán utána csak pislog az ember.

Az ilyen ott alvós, csak összebújunk dologból szex szokott lenni! Így készülj, ha ebbe belemész.

Amúgy meg igen, gyerek vagy még. Ha annyira felnőtt lennél, akkor nem titkolóznál a szüleid előtt.

2022. júl. 28. 14:46
 58/119 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem lenne gyerek nem anyucival lakna és nem iskolába járna
2022. júl. 28. 14:48
 59/119 A kérdező kommentje:

16 évesen hol lakjak te igen okos? Te hol laktál akkor? Nagyeszű 58as!?

57es oké úgy készülök

56!szereti ha szűk nyugi

Van még kérdés?

2022. júl. 28. 14:51
 60/119 Cpt_Obviously ***** válasza:
86%

Sajnálom, sok primitívebb választ kaptál a kelleténél. Nem azt írom, hogy gyerek vagy mert úgy látszik ez sérti a hatalmas egód, azt írom hogy naív vagy.

egy 16 és 28 éves között roppant nehéz egy kapcsolat, nem a 12év korkülönbség miatt, hanem az eltérő élatszakasz miatt kicsit késöbb 7-8 év múlva egy ekkora korkülönbség ( 12 év ) nem lenne gáz, de te még iskolábajársz ő meg dolgozik, saját egzisztenciája van, nála 3-4 év múlva simán elöjön a gyerek kérdés, nálad az érettségi kb. A feleségem 4 évvelfiatalabb nálam 19 volt amikor összejöttünk, de még így is érezhető a generációs különbség.

Hogy válaszoljak a kérdésre is, azt hogy fizikálisan megerőszakolna elég kis %-al tippelném, inkább érzelmileg (mivel tapasztalabb mint te tudja hogy kell, te meg feltehetően nem voltál olyan helyzetben még soha) tudja hogy manipuláljon téged, és hogy vegyen rá hogy csak egy kicsit fogd meg egy kicsit kapd be egy kicsit hagy tegye be, sajnos a legtöbb férfi ünuralma az izagtóttsági szintel fordítottan arányosan változik, tehát minnél inkább izgalombajön, annál kevésbé gondolkodik józanul, ez szinte mindenkire igaz közülünk. Ha esetleg még egy kicsit isztok is akkor még valószínübb hogy lesz valami lehet csak petting és orál, esetleg kézimunka.

Képzeld csak el ahogy összebújtok, rajtad mondjuk kis bugyi és vékony poló, rajta max boxxer, kiskifli nagykifli, és érzed ahogy a dagadó farkát hozzád nyomja és esetéeg kicsit helyezkedik is közben.

Annó hozzám is több lány jött úgy fel, hogy, na jó, de szex az biztos nem lesz, hát az orál volt a minimum, de a legtöbbel szex is lett.

30/f

2022. júl. 28. 14:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!