Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.

Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

2022. júl. 28. 08:40
 61/119 anonim ***** válasza:
76%
Aki 28 évesen 16 évesekre nyomul az egy világi lúzer, nem csodálnám ha ő is még szűz lenne.
2022. júl. 28. 14:54
 62/119 A kérdező kommentje:
Na menjetek a 😂
2022. júl. 28. 14:55
 63/119 anonim ***** válasza:
86%

Sok válaszoló csak segíteni akar sajnos egyetértek a többséggel, hogy egy 16 éves lánytól egy 28 éves férfi valószínűleg szexet akar főleg ha már nagyon mondogatja hogy aludj ott. És egy hónap alatt én biztosan nem tudnék megbízni senkiben hogy aludjak ott nála. És te félsz attól hogy megtörténjen. Illetve ha 1 hónap alatt nem tudsz valakit eléggé kiismerni, higyj nekem. Ha esetleg valami bajod történne nála, és a szüleid nem tudják hogy hol vagy meg mi történik veled abból baj van, hiszen kiskorú vagy, a szüleid felelnek érted. Illetve azért írták sokan hogy akár komolyabb bajod eshet, mert a mai világban nem lehet szinte senkiben megbízni pláne nem ennyi ismeretség után. És ha tesz valamit a poharadba?? Szerintem jogos kérdés.

Ha mindenáron nála szeretnél aludni, akkor az pár hónap után legyen, és a szüleinek is mutasd be, legyen felelősségtudatod. Ismerkedjetek még. Én nem támadlak ezzel, de egyet kell értsek a hozzászólókkal.

2022. júl. 28. 15:00
 64/119 Cpt_Obviously ***** válasza:
84%
Minimum egy barátnőd tudja, hol és kinél vagy!
2022. júl. 28. 15:05
 65/119 anonim ***** válasza:
89%
Hagyjátok, nem fogja fel,nagyon naiv buta, hogy ő még gyerek és nem az a baj, hogy szexelni akar, hanem , hogy egészséges 28 éves férfi nem egy kamasszal kezd.Nem fogja fel, uogy nem egészséges férfi az ilyen.Át fogja vágni a szüleit, majd tanul a saját kárán.Remélem nem a rendőrségi hírekben találjozunk vele újra.
2022. júl. 28. 15:07
 66/119 Cpt_Obviously ***** válasza:
15%
Amúgy 28 évesen a 16-20 éves csajok szexre rendkívül vonzóak, tehát alapvetően nem lesz valaki ennyitől lúzer vagy beteg, csak sportzerűtlen maximum
2022. júl. 28. 15:09
 67/119 anonim ***** válasza:
31%
Kis takonypóc, nyáladzik a csigusz a lábad közt?🤣
2022. júl. 28. 15:10
 68/119 A kérdező kommentje:

Nem nyàladzik semmi te vízibivaly! Olvasd már el a kérdésem! NEM AKAROK LEFEKÜDNI VELE MÉG!

65ös,neked is megvan, hogy a kérdésemben az àllt, hogy pont nem akarok lefeküdni még!!

Nagy dumákat akartok elnyomni, de az olvasás nem megy, nem baj, majd legközelebb!

64,beavatom a bátyámat, ennyi. De a szüleimet nem

2022. júl. 28. 15:15
 69/119 anonim ***** válasza:
100%
És ha rendszeresen veled akar majd "aludni", nem lesz feltűnő a szüleidnek, hogy mindig az osztálytársadéknál alszol?
2022. júl. 28. 15:23
 70/119 A kérdező kommentje:
Majd kitalálok valamit, nem tudom most így...
2022. júl. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!