Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha vele alszok és? .
Elég hülye kérdés lesz, viszont fel kell tennem, mert engem valahol nyomaszt.
Valahogy sosem kötöttem le magam, volt 1-2 egyéjszakás és annyi, de most alakul egy komolyabb dolog és (tudom hogy feleslegesen de) kezdek ráparázni. Most épp az együtt alvástól vagyok betojva. Az ok hogy elképzelve milyen szép milyen jó együtt ébredni, de mi van ha aznap reggel úgy nézek ki mint a mosott sz.r, vagy olyan szagú a szám mint a walking dead, vagy pl épp menstruálok és totál átázok...

Ezek természetes dolgok,nem kell szégyenkezni miattuk.
Esetleg ne engedd,hogy megcsókoljon amíg nem surrantál ki fogat mosni,de szerintem ő is gondolni fog erre.

Természetes dolog mindegyik, a reggelekhez jár. Kivéve az átázás, nem mindennapi eset, de ha megtörténik, akkor mi van? Olyan felesleges dolgokon parázol. :)
Senki sem a számára tökéletes külsővel kel ki az ágyból, és a szájából sem finom mentol illat árad ki. :P

Nem kell.
Annyi, hogy ne ezer kiló sminkben jelenj meg, mert reggel a smink nélküli arcod akár kiábrándító is lehet. Szolid ez-az és ennyi, ne full cicababásan szokjon meg :)
- szájszag: neki is van, fogmosás
- mosott szr: na, ahhoz nagyon szét kéne csapnod magad, én reggel totál kába vagyok, egy merő kóc, de a páromnak akkor is szép - és viszont
- átázás: előfordul
Igazából egy FÉRFI ebből nem csinál problémát, átázásnál betesz a zuhany alá, ágyat húz, aztán megnyugtat, hogy semmi gáz.
Aki meg kiakad, vagy leszól, azt ott kell hagyni, mert csak külsőségek érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!