Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.

Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

2022. júl. 28. 08:40
 71/119 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem akarsz még szexet, akkor ne aludj ott. Ennyi.
2022. júl. 28. 15:26
 72/119 anonim ***** válasza:
79%
Így van, nem alszunk ott fiúnál, ha nem akarunk szexet. Pláne nem 28 évesnél.
2022. júl. 28. 15:27
 73/119 anonim ***** válasza:
67%
16 éves vagy. Köszi hogy próbálod a felnőttet játszani de a tini párkapcsolat lentebb van.
2022. júl. 28. 15:29
 74/119 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem dolgozol, nem tudsz önállóan gondoskodni magadról, a szeretteidről, nincs megannyi kötelességed, felelősséged, és legfőképpen, ha nem mered a szüleidnek elmondani, hogy párkapcsolatban vagy, akkor gyerek vagy. 16 évesen az vagy, ez normális dolog, nem pedig sértés.

Én sem hiszem feltétlenül, hogy megerőszakolna, és nagyon indokolatlan az a komment áradat, amit kaptál. Viszont igen, be fog próbálkozni, többször is. Valószínűleg kb hatvanszor kell elmondanod neki, hogy nem, mire felfogja. Nem állsz erre készen. De ha már buta akarsz lenni, akkor ahogy egyik korábbi válaszoló írta, legalább pár barátodnak mondd el, hova mész, kivel, legyen képük róla, legyen meg a címe.

2022. júl. 28. 15:44
 75/119 A kérdező kommentje:

Mindenképpen ottalszok mivel szeretnék vele lenni, és mivel már megígértem neki és lebeszéltük, hogy mikor jön értem stb...

Attól még, hogy vele alszok nem kötelező szexelni. Netflixezni fogunk, pizzát rendelünk, összebújunk meg ilyesmi. Azt mondta nem erőltet semmit, csak legyek ott vele, az neki elég. Bízok benne. Minden oké lesz.

Inni nem fogok, nem szoktam piázni, csak maximum szülinapomon egy pohàr bort. Egész nap azt írja, hogy mennyire szeret, és hogy alig várja hogy lásson, szóval nem tartom valószínűnek, hogy épp a megerőszakolásomat tervezgeti.

2022. júl. 28. 15:45
 76/119 anonim ***** válasza:
86%
Én maradni luzer vagyok. De én mint férfi megyek udvarolni. Te meg mész a pasihoz. Töketlenek az a pasi. Ha tisztességes lenne a szándéka veled apád elé állna, hogy mit szeretne veled kapcsolatban. A páros egy lúzer.
2022. júl. 28. 15:47
 77/119 A kérdező kommentje:
74 jaj most ez nem olyan, hogy úristen nem akarom és veszekednem kell vele. Lehet, hogy olyan hangulatba tud majd hozni, hogy elszáll a félelmem és belemegyek, de most perpillanat ezt nem így érzem. Most para. Nem akarnám még. De majd úgy cselekszek ahogy jól esik majd ott a szituációban. Nem tudom mi lesz, nem aludtam még fiúval...
2022. júl. 28. 15:47
 78/119 A kérdező kommentje:
76 az első mondatoddal egyetértek
2022. júl. 28. 15:48
 79/119 Cpt_Obviously ***** válasza:
58%
Majd azért holnap számolj be nagyon érdekel a végeredmény
2022. júl. 28. 15:51
 80/119 anonim ***** válasza:
Most már engem is!:-)
2022. júl. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!