Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.

Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

2022. júl. 28. 08:40
 81/119 anonim ***** válasza:
21%
Holnapra a P inád olyan lesz mint egy felrobbant vulkán 😂
2022. júl. 28. 16:01
 82/119 anonim ***** válasza:
93%

Na, ennek a végére értünk:

-nem akar dugni vele, fél ettől

De

-ha úgy alakul, s rábeszéli, meg fogja hágni.

-nem kislány

De

-itt kér tanácsot.

-kap tanácsot

De

-már eldöntotte, ne pofázzunk bele.

-tudja mit akar

De

-a szüleinek sem meri elmondani.

Minden rendben.

2022. júl. 28. 16:08
 83/119 anonim ***** válasza:
91%

Rettentő naiv vagy, ha komolyan elhiszed, hogy nem fog bepróbálkozni. Egy egészséges szexualitással rendelkező férfi igenis be fog próbálkozni. Amivel nincs is semmi probléma alap esetben.

Amúgy a pasi mit szól ahhoz, hogy hazudsz a szüleidnek?

2022. júl. 28. 16:08
 84/119 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg elfelejtheted a kommentek felét, mert túlzók vagy obszcének. DE sokan óvó szándékkal írtak, amire te hihetetlenül magas lóról, flegmán válaszoltál, pedig nem ártana átgondolni ezeket a tanácsokat. Persze kamasz vagy, a kamaszok nyeglék, pofátlanok, de azért, mert egy több mint masfélszer olyan idős pasival találkozgatsz, mint te magad vagy, még nem leszel felnőtt.

Menni akarsz, úgyis mész, de a pasi neve, címe legyen meg valakinél, és húzzon gumit a fazon, ne hagyd, hogy anélkül történjen meg, ha megtörténik.

A szüleidet pedig be kellene avatnod. Ha lebuksz, annál rosszabb.

2022. júl. 28. 16:14
 85/119 anonim ***** válasza:
52%

Egészen pontosan így van!! Valami ilyesmit fogalmazgattam én is :)

2022. júl. 28. 16:15
 86/119 A kérdező kommentje:

Persze, hogy be fog próbálkozni, ki mondta, hogy nem??

De ha nem akarom akkor összebújunk ennyi. Nem bánom ha bepróbálkozik, csak ha azt mondom, hogy nem akkor legyen nem, ennyi.

Semmit nem szól, én nem akarom nekik elmondani, mert a szüleim nagyon szigorúak, mind a 2 magas beosztásban dolgozik, sosincs idejük semmire, de legyek kitűnő, amíg le nem államvizsgázok addig egy senki vagyok, plusz ott a sport, abban is nyerjek meg mindent, de közben nem mehetek sehova, ebből lett elegem.

Ő azt mondta, beszél apámmal ha kell, nem fél tőle, de én nem akarom, hogy tudják. Legalább ha nála vagyok akkor egy nyugis helyen vagyok ahol mindenki békén hagy.

82 igen félek, de nem voltam még ilyen helyzetben. Élesben vagy még jobban beparázok, vagy tetszeni fog, ki tudja?! És igen itt kértem tanácsokat, de te magad is láthatod, hogy miket kaptam. A normâlisan megfogalmazott tanácsot megfogadom, pl amikor írták, hogy valaki tudjon róla hogy ott leszek, végiggondoltam, és beláttam, hogy a bátyámnak szólni fogok.

2022. júl. 28. 16:22
 87/119 anonim ***** válasza:
75%

Mindenképp avassa be a szüleit.Akkor tuti nem megy sehova,nem csak ma nem,de az elkövetkezendő 20 évre szobafogságra van ítélve.

Ki emlékszik már Szandira és a férjére.Jah és persze látatlanba mindenki pedofil,de ha mégsem,akkor semmiképp nem épelméjű.Tanácsot meg úgy szoktak adni,hogy beleszövik a mondatba,hogy kislány,óvòdás,pofátlan kamasz. Ilyenkor mindig hallgatnak az emberre főleg a fiatalok.Amúgy azt kérdezte mire számítson nem misére és kiselőadásra.14 éves kiscsajok már bőven duga..ják magukat minden héten mással,lehet a ti gyerekeitek is köztük van.

2022. júl. 28. 16:25
 88/119 anonim ***** válasza:
87%

Kislány, ugye tudod, hogy te mész házhoz a lóf@szért? Egy tíz éve lovagló, 16éves szűz kislány minden pasinak a legszebb trófea. (Az én lányom is lovagol, pontosan tudom, milyen feneket meg lábakat csinál)

Hidd el, hogy nem szabad ott aludnod. Egy felnőtt nő sem tud mindig leállítani egy begőzölt, erőfölényben lévő férfit. És ami utána jön, azt ERŐSZAKnak hívják. Komolyan így akarod kezdeni a szexet?

Ha tisztességesek lennének a szándékai, nem erőltetné az ottalvást.

2022. júl. 28. 16:26
 89/119 anonim ***** válasza:
87%
Tudod anno én 17 évesen ismertem meg az első pasimat aki akkor 25 éves volt. Mit ne mondjak a szüleim csípőből elutasították a dolgot mert hogy ő már felnőtt. Én kis buta naív annyira szerelmes voltam hogy elszökni is képes voltam csak hogy vele legyek. Nem érdekelt senkinek a véleménye hazudtam a szüleimnek hova megyek csak amikor kiderült nagy szarba voltam. Nem mehettem soha többet hozzá. Nem ismerték amúgy ők sem. Persze hibáztattam mindenkit mert én igen felnőttnek éreztem magam stb stb mint te most kb. Azóta persze exem lett és a lényeg annyi hogy nem éri meg hazudni a szüleidnek. Tudod milyenek mennyire szigorúak és szerinted ha ki fog derülni mi lesz? Te is elszöksz majd csak hogy vele legyél? Én megbántam azóta mert rohadtul nem érte meg tudom hogy a szüleim csak jót akartak de hát tapasztalod te is hogy olyan nagyon szerelmes vagy hogy kb teszel magasról anyádékra és kamuzol. Nem éri meg és csak úgy halkan megjegyzem hogy az ilyen esetek 95%-ban az ember később mindig megbánja. Ez a tini szerelem nálad sem fog sokáig tartani csak azt éred el hogy magadra haragítod a szüleidet és végképp nem fognak benned bízni. Mert ez a hazugságod úgy is ki fog derülni. De épp ezért mondják hogy az ember a saját kárán tanul sose a másén.
2022. júl. 28. 16:28
 90/119 A kérdező kommentje:

87 végre valaki! Köszönöm!

88 sok sikert a lányodnak a sportágban innen is! 🐎❤️

A bátyàm tudni fogja hol vagyok, ha bármi van őt elérem, hidd el kicsinálna bárkit aki bánt engem, nem lesz baj...

2022. júl. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!