Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nála alszok akkor mi lesz?
1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.
Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

Na, ennek a végére értünk:
-nem akar dugni vele, fél ettől
De
-ha úgy alakul, s rábeszéli, meg fogja hágni.
-nem kislány
De
-itt kér tanácsot.
-kap tanácsot
De
-már eldöntotte, ne pofázzunk bele.
-tudja mit akar
De
-a szüleinek sem meri elmondani.
Minden rendben.

Rettentő naiv vagy, ha komolyan elhiszed, hogy nem fog bepróbálkozni. Egy egészséges szexualitással rendelkező férfi igenis be fog próbálkozni. Amivel nincs is semmi probléma alap esetben.
Amúgy a pasi mit szól ahhoz, hogy hazudsz a szüleidnek?

Tényleg elfelejtheted a kommentek felét, mert túlzók vagy obszcének. DE sokan óvó szándékkal írtak, amire te hihetetlenül magas lóról, flegmán válaszoltál, pedig nem ártana átgondolni ezeket a tanácsokat. Persze kamasz vagy, a kamaszok nyeglék, pofátlanok, de azért, mert egy több mint masfélszer olyan idős pasival találkozgatsz, mint te magad vagy, még nem leszel felnőtt.
Menni akarsz, úgyis mész, de a pasi neve, címe legyen meg valakinél, és húzzon gumit a fazon, ne hagyd, hogy anélkül történjen meg, ha megtörténik.
A szüleidet pedig be kellene avatnod. Ha lebuksz, annál rosszabb.

Egészen pontosan így van!! Valami ilyesmit fogalmazgattam én is :)
Persze, hogy be fog próbálkozni, ki mondta, hogy nem??
De ha nem akarom akkor összebújunk ennyi. Nem bánom ha bepróbálkozik, csak ha azt mondom, hogy nem akkor legyen nem, ennyi.
Semmit nem szól, én nem akarom nekik elmondani, mert a szüleim nagyon szigorúak, mind a 2 magas beosztásban dolgozik, sosincs idejük semmire, de legyek kitűnő, amíg le nem államvizsgázok addig egy senki vagyok, plusz ott a sport, abban is nyerjek meg mindent, de közben nem mehetek sehova, ebből lett elegem.
Ő azt mondta, beszél apámmal ha kell, nem fél tőle, de én nem akarom, hogy tudják. Legalább ha nála vagyok akkor egy nyugis helyen vagyok ahol mindenki békén hagy.
82 igen félek, de nem voltam még ilyen helyzetben. Élesben vagy még jobban beparázok, vagy tetszeni fog, ki tudja?! És igen itt kértem tanácsokat, de te magad is láthatod, hogy miket kaptam. A normâlisan megfogalmazott tanácsot megfogadom, pl amikor írták, hogy valaki tudjon róla hogy ott leszek, végiggondoltam, és beláttam, hogy a bátyámnak szólni fogok.

Mindenképp avassa be a szüleit.Akkor tuti nem megy sehova,nem csak ma nem,de az elkövetkezendő 20 évre szobafogságra van ítélve.
Ki emlékszik már Szandira és a férjére.Jah és persze látatlanba mindenki pedofil,de ha mégsem,akkor semmiképp nem épelméjű.Tanácsot meg úgy szoktak adni,hogy beleszövik a mondatba,hogy kislány,óvòdás,pofátlan kamasz. Ilyenkor mindig hallgatnak az emberre főleg a fiatalok.Amúgy azt kérdezte mire számítson nem misére és kiselőadásra.14 éves kiscsajok már bőven duga..ják magukat minden héten mással,lehet a ti gyerekeitek is köztük van.

Kislány, ugye tudod, hogy te mész házhoz a lóf@szért? Egy tíz éve lovagló, 16éves szűz kislány minden pasinak a legszebb trófea. (Az én lányom is lovagol, pontosan tudom, milyen feneket meg lábakat csinál)
Hidd el, hogy nem szabad ott aludnod. Egy felnőtt nő sem tud mindig leállítani egy begőzölt, erőfölényben lévő férfit. És ami utána jön, azt ERŐSZAKnak hívják. Komolyan így akarod kezdeni a szexet?
Ha tisztességesek lennének a szándékai, nem erőltetné az ottalvást.

87 végre valaki! Köszönöm!
88 sok sikert a lányodnak a sportágban innen is! 🐎❤️
A bátyàm tudni fogja hol vagyok, ha bármi van őt elérem, hidd el kicsinálna bárkit aki bánt engem, nem lesz baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!