Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.

Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

2022. júl. 28. 08:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/119 A kérdező kommentje:
19 ha a szüleimnek elmondom akkor tuti nem ér semmj baj, ugyanis a szobámban fogok megrohadni az idők végezetéig
2022. júl. 28. 09:31
 22/119 anonim ***** válasza:
96%

Azért mondjuk el a szüleinknek, hogy hova megyünk, hogy adott esetben ha elrabolnak vagy megölnek akkor tudjanak támpontot adni a rendőrségnek, hogy merre fele induljanak el.

Ezzel nem azt mondom, hogy megfognak ölni, hanem ez a miértje, hogy tudjanak arról a szülők, hogy merre vagy.

2022. júl. 28. 09:34
 23/119 anonim ***** válasza:
94%

Ne csináld!

Egy 28 éves férfi aki 16 éves lánnyal kezd, nagyon beteg fejben... Kitudja mire képes még.

Hagyd a francba, beteg ember!

Keresgélj 18 éves fiúkat.

2022. júl. 28. 09:41
 24/119 anonim ***** válasza:
88%
Kamuuuu, ha mégsem és szűz akarsz maradni akkor húzd szét a se gg yukad mert meg leszel toszva
2022. júl. 28. 09:44
 25/119 anonim ***** válasza:
38%
Tudod mit. Menj aludj ott. Legyen ott még 3 haver, aki végig megy rajtad. Aztán éjszaka közepén dobjon ki mint egy utcalányt. Te nagy és felnőtt lány aki mindent tud a pasikról. Ez a pasik csak üriteni akar és dicsekedni hogy szűzteleníteni.De ha már ennyire akarsz ott aludni, akkor nem írt siránkozz majd hogy öngyilkos leszel. Csak azért mert használt egy pasi.
2022. júl. 28. 09:45
 26/119 anonim ***** válasza:
63%
Elmégy, kapni fogsz egy italt ami teljesen ki fog ütni. A pasid és a haverjai sorban végig fognak menni rajtad. Amikor magadhoz térsz fájni fog mindenhol. Újra bedrogoznak majd és egy metálszürke színű Renault Traffic kisbuszba tuszkolnak és 5 másik nógrádi roma kiscsajjal együtt kivisznek Bécsbe prostinak. Ott folyamatosan belőve tartanak majd, nemsokára te fogsz könyörögni az anyagért. Úgy könnyebb lesz elviselni a török vendégmunkások hadát akik egymásnak adják majd a kilincset nálad. Ők az análszexet és a kényszerfranciát preferálják általában. Előbb vagy utóbb de le fogsz annyira pukkanni hogy már nem tudsz majd elég pénzt keresni a fogvatartóidnak. Akkor majd eltesznek láb alól, egy olajoshordóban fogod végezni a Fertő-tóba dobva.
2022. júl. 28. 09:46
 27/119 anonim ***** válasza:
93%

Egyidős vagy a lányommal. Én sem engedném neki. Ha pedig ekkorát kamuzna, jogos lenne a bizalomvesztés. Fent leírták, miért kell legalább 1 külső embernek tudni, hol vagy.

28 évesen a pasinak nem itt kellene tartania, hogy 16 éves szűz kislányokat fűzöget. Valami nem stimmel vele

2022. júl. 28. 09:50
 28/119 anonim ***** válasza:
14%
#26 de élénk a fantáziád, tetszik.
2022. júl. 28. 09:53
 29/119 anonim ***** válasza:
90%
Menjél te gyerek menjél. Buta naív kislány vagy még akár tetszik akár nem és bárki bármit mond itt neked te olyan nagynak és okosnak hiszed magad. Mert ugye egy hónap alatt kiismertes a másikat aha hát persze :)
2022. júl. 28. 09:54
 30/119 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy az én lányommal is egyidős vagy. Nyomkövető van a telefonján, mindig látom, hol van. Amint eltűnik a térképről, azonnal indulok érte, bárhol is vagyok, és ha nem találom, azonnal tárcsázom a rendőröket. Nálunk ez a szabàly. Viszont én elengedem dugni, ott is aludhat a pasijánál. Csak előtte nevet akarok hallani: hol, kivel, telefonszámokat stb.

Szigorúnak hangzik, de tudom, mik történtek pár barátnőjével, csoportos erőszakot is beleértve, és párszor már ő is eljátszotta, hogy “sajnos lemerült a telefonom”… aha. Olyan szabály is van azóta, hogy ha 10% alatt van a telefonja, azonnal elindul hazafele, vagy felhív, hogy menjek érte.

2022. júl. 28. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!