Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nála alszok akkor mi lesz?
1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.
Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...
Atyaég, amikor még nem voltunk együtt akkor is paráztam fejben az első alkalomtól, fél évvel ezelőtt is, amikor nem volt senkim😀, ez egyéni besz.riság kérdése, ne fogjatok már rá mindent szerencsétlenre!
Miért ne érezném biztonságba magam vele? Nem bántott soha! Az első alkalomtól félek, nem tőle! Ha Brad Pitt-el lenne az első alkalom akkor ugyanígy lennék! 🙄
33as, a lovardában ahova járok lovagolni 6 éves korom óta, oda szokott jönni egy haverjához akivel együtg fociznak. Ott ismertem meg.
40es,örülök neki te biztosan egy bővérű ember vagy és már nem bírtál magaddal, én meg nem ilyen vagyok, ez még nem jelenti azt, hogy bárki bántott volna!
Szerintem itt sok válaszolónak nincs pasija aztán irigykedik vagy nem tudom...
Olvastam néhány választ, hogy meg leszek ölve, meg mélytorkozva, meg hasonlók,és még ezek a válaszolók mondják, hogy a pasim nem normális. Nézzetek magatokba

Ilyenkor örülök neki, hogy 2 fiam van. Pedig annyira lányt szerettem volna.
Köszönöm ezt a kérdést, most még boldogabb vagyok a srácokkal

#40 Én is be voltam szarva az elsőtől amíg nem voltunk együtt. Ez természetes dolog. Viszont mikor ott voltam vele vagy még előtte mikor erre gondoltam, akkor miatta érezem magam jól. Miatta nem féltem.
Biztonságban érezni magad nem annyi, hogy nem gyanítod, hogy kinyír. De biztonságban érzed magad annyira hogy ha bármikor menet közben elbizonytalanodsz, akkor a párod abbahagy mindent és arra fókuszál, hogy jól érezd magad és elnapolja az egész szex-dolgot? Bízol benne, hogy ha azt mondod mégsem állsz készen, akkor nem kér számon? Bírol abban, hogy a te gyönyörödet részesíti előnyben a saját kielégülésével szemben?
44es örülök a kedves kommentednek, aranyos anyuka lehetsz! Amúgy ők is felcsinálhatnak valakit, nyugi! 😉
45,én gyanítok ilyeneket? A kommentelők mondanak ilyet nem én! Én megbízok benne, semmi okom az ellenkezőjére...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!