Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála alszok akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.

Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

2022. júl. 28. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/119 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy ma estére beszéltük meg...
2022. júl. 28. 08:40
 2/119 anonim ***** válasza:
95%
Remélem nem komoly a kérdés .. a 14 éves csajokra hajtó írta ki ..
2022. júl. 28. 08:43
 3/119 anonim ***** válasza:
16%
Kamu
2022. júl. 28. 08:44
 4/119 anonim ***** válasza:
40%
Miert nem jo neked korodbeli fiu? Majd elkapsz valami nemibetegseget, ez a fiu mar biztos qurvahoz is jart.
2022. júl. 28. 08:44
 5/119 anonim ***** válasza:
95%
NE!
2022. júl. 28. 08:48
 6/119 A kérdező kommentje:

Ide ha azt írom, hogy lementem a boltba kenyérért az is kamu....

Nem gondoltam, hogy ilyen hihetetlent írtam, hogy kamu kamu kamu, blablabla, de mindegy mert itt nincs olyan kérdés amire ne mondanák hogy kamu...

Miért járna k.rvákhoz??

Ezt nem is értem

2022. júl. 28. 08:56
 7/119 anonim ***** válasza:
100%
Aki 28 évesen 16 éves lányokra bukik párkapcsolati szinten, vagy úgy alapból az fixen defektes, én 24 vagyok, de a 16 éves lányok még nekem is "gyereknek tűnnek" hozzám képest.
2022. júl. 28. 08:58
 8/119 anonim ***** válasza:
100%
Egy 28 éves jó esetben már másképp gondolkodik mint egy 16 éves , nem azt mondom hogy nem lennétek el egy ideig de nem lenne hosszú távú a te részedről , te még most ismerkedsz a világgal ő már jóval túl van a te korszakodon és ez ki jönne.. bezárva éreznéd magad szabályokhoz kötve , ami felnőteknél természetes azok neked szankciók lennének. Már ha nem kamú a kérdés.
2022. júl. 28. 08:59
 9/119 A kérdező kommentje:

Megismerkedtünk és így alakult...

Nem vagyok gyerek képzeld...

2022. júl. 28. 09:00
 10/119 anonim ***** válasza:
94%
Hát lefekszel vele. Aztán kidob. Jó leszel trófeának. Minden férfi csak azt akarja. 40f
2022. júl. 28. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!