Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nála alszok akkor mi lesz?
1 hónapja ismerkedtünk meg. Én 16/L vagyok ő pedig 28. Nagyon kedves velem és sok időt töltünk együtt, ő az első fiú az életemben. Egy pár napja mondogatja, hogy aludjak ott nála, mert este fele ugye mindig hazamegyek, és ezt nem akarja. Ja, itt hozzátenném, hogy a szüleim nem tudnak erről, elég szigorúak,de mondhatnám nekik, hogy osztálytársaméknál alszok.
Szóval szeretnék vele aludni, de én még szűz vagyok és nem igazán akarok még semmit, mert nagyon be vagyok parázva, nem érzem hogy készen állnék, tényleg félek ettől, viszont azt mondta, hogy csak összebújunk, és nem lesz semmi amig nem akarom. Szerintetek tényleg nem lesz semmi, vagy majd csalódik bennem, vagy lehet hogy ideges lesz? Mert ha tényleg csak aludnánk az úgy oké lenne, meg majd le akarok vele feküdni csak még gyűjtöm a bàtorságot...

Ha biztos vagy abban, hogy ha még sem csak alvás lesz, akkor képes vagy lelépni, hazamenni, akkor megpróbálhatod. De magaddal tisztázd
-bármi olyat tesz, indulsz
-s ez után nincs bizalom

Szerintem előbb merd bemutatni otthon a szüleidnek utána meg jöhet az együtt alvás nálatok. Lehet maradi vagyok ezzel a felfogással de előbb a fiú menjen mindig a lányhoz.
De ilyen esetben 1 hónap ismeretség után valószínűleg csak szexet akar, főleg ekkora korkülönbséggel. Vagy lehet simán csak fog és megerőszakol, 1 hónap ismeretség nagyon kevés hogy megismerd a másikat. Bár remélem nem nekem lesz igazam.
Bár szerintem akárki akármit mondd vagy tanácsol neked ha el akarsz menni úgyis elmész.

"nem vagyok gyerek".
De az vagy, ha nem lennél az nem ilyen kérdéseket tennél fel gyakorin.
Hidd el én már nagyon sok olyat láttam amikor egy idősebb pasinak volt fiatalabb nője, mondjuk pont 28-30 éves pasija volt egy 15-16 éves lánynak, több osztálytársamnak is anno ilyesmi korú pasijai voltak, és azok a pasik külsőre is, de főleg belsőre full defektesek voltak.
Olyan az égvilágon nincs, hogy ekkora életszakasbeli különbség esetén egy 28 éves igazán vonzódjon egy 16 éveshez. Csak abban az esetben játszik ez, ha senkinek nem kell a korcsoportjából, mivel defektes.
Csak az ő korabeliek könnyebben kiszűrik már az ilyen embereket mert több a tapasztalatuk.

Egy felnőtt nem fél? Nem azért vagyok beparázva mert 16 vagyok, hanem mert még nem csináltam ilyet. Nyílván ha csináltam már akkor nem fogok parázni tök mindegy hány éves vagyok...
Vagy te talán nem paráztál az első előtt?
A szüleimnek abszolut nem akarom elmondani, mert nagyon nagyon szigorúak és óriási balhé lenne, 100 hogy nem értenék meg.
Azt nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy majd megerőszakol meg ilyesmi? Miért, minden ember csak úgy random erőszakol, ha egy csaj nem akar semmit? Azért szerintem az erőszak nem ilyen àltalános, hogy egyből ez történik mimdenkivel aki nemet mond!

Az egy dolog, hogy meg leszel b@szva akár akaratod ellenére is. De olyan SOHA nem csinálunk, hogy hazudunk a szülőknek a hollétünkről. Soha. Alapvető biztonsági szabály.
Szóval ne menj, ne aludj ott nála. Ez egy tisztességtelen ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!