Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?

Figyelt kérdés

Az én életemben több ilyen férfi is akadt.

Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.

Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.

2022. jún. 21. 12:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. júl. 17. 17:49
 52/117 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, szerintem az már sok. A volt férjem egy 18 évvel fiatalabb csajjal jött össze. Nekem már ez is sok. És nem, nem miatta hagyott el, g hanem már előtte egy évvel elhagytam én és nekem már jóval korábban kezdődött a kapcsolatom egy n másik férfival. Csak az én exem tipikusan az a férfi, aki nem veszi észre, hogy 45 éves lett, nem néz ki jól, mert semmit nem tesz magáért. Nincs pénze sem, bár elő tudja adni a nagy dumát. És természetesen neki a saját korosztályú nők nem jönnek be.
2022. júl. 28. 12:13
 53/117 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtál!

Akkor nemigen tudja elfogadni az idő múlását.. :/

2022. júl. 28. 13:35
 54/117 anonim ***** válasza:
35%
52. És még ilyenkor is te vagy megsértődve mi ? Tipik nő, ha nem a tied és nem érdekel már akkor is meg kell szólni valamiért..
2022. aug. 6. 13:04
 55/117 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele gond. Nekem is voltak idősebb pasijaim, ahogy velem egykorúak. Nem kor alapján szelektáltam. Huszonéveim elején nálam 15, ill. 17 évvel idősebbekkel jártam. Olyan volt, mint bármely más kapcsolat. A korkülönbség nem játszott szerepet sem a kapcsolatban, sem a végében. A férjem 8 évvel idősebb nálam. A sors fintora, hogy ő baromi jól tartja magát, dinamikus, optimista személyiség. Mindig sokkal fiatalabbnak nézik a koránál, én meg mindig koravén voltam, olyan, akit diplomatikusan "érett" gondolkodásúnak szoktak nevezni. Így szinte mindig egyidősnek néznek minket. Röviden a kornak (számomra) nincs jelentősége. A barátaim között is vannak nálam jóval idősebbek, de fiatalabbak is.
2022. aug. 12. 18:49
 56/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ! :)
2022. aug. 12. 21:02
 57/117 anonim válasza:
Igen
2022. aug. 14. 02:08
 58/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál, még ha röviden is!
2022. aug. 14. 06:53
 59/117 anonim ***** válasza:
85%

Sokszor. Most is egy idősebb férfivel kezdett el alakulni komolyabban a kapcsolatom! :)

Én 24N, ő 48F

2022. aug. 14. 11:08
 60/117 anonim ***** válasza:
87%

59

Hogy milyen igazad van. Élvezni kell az életet, ameddig lehet. A sok céltudatos, mi illik és mit nem, meg mit szólnak hozzás stb stb hülyeségek meg le vannak sz...va.

2022. aug. 14. 11:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!