Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
44 éves nő vagyok
10 még belefér, ha csak kaland, de hosszútávra már necces.
20-30 év elképzelhetetlen...mindig az is volt...az már tényleg az "apám" kategória
Huszonévesen próbálkoztak nálam 10-essel idősebb pasik, de nekem kellemetlen volt. Olyan volt, mintha az apámmal lennék együtt.
Most 40 vagyok, egy 30-as pasit kalandnak el tudnék képzelni, de hosszú távon biztosan nem menne. Most már egy 10-es felfelé nem zavarna, ha jól tartja magát.
76-os vagyok, 79: igen, igy van.
Plusz a tizen-huszonéves önjelölt pszichologús-gyerkőcök itt azt hiszik h a "piac" èrett korban (30-40-50) is ugyanolyan telitett mint 20-on évesen. Hogy ugyanúgy van egy halom szingli nő. Fogalmuk sincs róla, h ez nincs így. Ez olyan mintha a te faludban egyáltalán nem lenne nő. Mit csinálsz? Elmész a szomszéd faluba és szerzel onnan, amvagy feldobod a bakancsot egyedül csak azért mert a szomszed faluba megszólnának? Mindenki az 1. opciót választaná, aki mást mond, hazudik. Egyébként nem mi hálózzuk ám be gonosz módon a fiatal lánykákat. Jönnek maguktól + ez sokszor csak úgy kialakul. És ahogy előttem írták, nem fogom elzavarni, ha amúgy egy normális, értékes ember. Akik elítélőek itt, azok se tennének így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!