Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?

Figyelt kérdés

Az én életemben több ilyen férfi is akadt.

Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.

Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.

2022. jún. 21. 12:15
 71/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. szept. 6. 16:43
 72/117 anonim ***** válasza:
100%

44 éves nő vagyok

10 még belefér, ha csak kaland, de hosszútávra már necces.

20-30 év elképzelhetetlen...mindig az is volt...az már tényleg az "apám" kategória

2022. szept. 6. 21:49
 73/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2022. szept. 7. 06:55
 74/117 anonim ***** válasza:
35%

Huszonévesen próbálkoztak nálam 10-essel idősebb pasik, de nekem kellemetlen volt. Olyan volt, mintha az apámmal lennék együtt.

Most 40 vagyok, egy 30-as pasit kalandnak el tudnék képzelni, de hosszú távon biztosan nem menne. Most már egy 10-es felfelé nem zavarna, ha jól tartja magát.

2022. szept. 15. 08:36
 75/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. szept. 15. 13:47
 76/117 anonim ***** válasza:
71%
Csak szólok h az idősebb férfiak (köztük en is) nem azért kedveljük a fiatalabb lányokat mert mentális gondjaink vagy komplexusaink vannak, hanem azért, mert a saját korosztalyunkból kb mindenki foglalt. Ennyi az egész.
2022. szept. 22. 13:56
 77/117 anonim ***** válasza:
66%
Én meg 40 éves férfi vagyok, és van egy 25 éves barátnőm. Jól megvagyunk, szeretjük egymást.
2022. szept. 22. 14:58
 78/117 anonim ***** válasza:
61%
76. Ott a pont.
2022. szept. 22. 15:17
 79/117 anonim ***** válasza:
100%
#76: Vagy pedig mert történetesen akinek a lénye, személyisége megfog, az fiatalabb. Nem fogom azért elkergetni a fenébe, mert nem velem egykorú.
2022. szept. 22. 15:20
 80/117 anonim ***** válasza:
70%

76-os vagyok, 79: igen, igy van.

Plusz a tizen-huszonéves önjelölt pszichologús-gyerkőcök itt azt hiszik h a "piac" èrett korban (30-40-50) is ugyanolyan telitett mint 20-on évesen. Hogy ugyanúgy van egy halom szingli nő. Fogalmuk sincs róla, h ez nincs így. Ez olyan mintha a te faludban egyáltalán nem lenne nő. Mit csinálsz? Elmész a szomszéd faluba és szerzel onnan, amvagy feldobod a bakancsot egyedül csak azért mert a szomszed faluba megszólnának? Mindenki az 1. opciót választaná, aki mást mond, hazudik. Egyébként nem mi hálózzuk ám be gonosz módon a fiatal lánykákat. Jönnek maguktól + ez sokszor csak úgy kialakul. És ahogy előttem írták, nem fogom elzavarni, ha amúgy egy normális, értékes ember. Akik elítélőek itt, azok se tennének így.

2022. szept. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!