Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?

Figyelt kérdés

Az én életemben több ilyen férfi is akadt.

Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.

Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.

2022. jún. 21. 12:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/117 anonim ***** válasza:
52%
Igen, 21 évvel volt idősebb nálam. Nekem nagyon tetszett, mert fiatalos volt és nem látszott rajta. Szerelmes voltam belé, de a kapcsolat más okok miatt megszakadt
2022. okt. 7. 12:09
 92/117 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnálom, hogy így alakult. Köszönöm, hogy válaszoltál!
2022. okt. 7. 14:10
 93/117 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sose tetszett pár évnél idősebb pasi. Én a magam részéről a +-5 évet preferálom.

Ténylegesen A maximum 4 évvel idősebb pasi volt, de csak 1 hónapig jártunk. A korához képest Nagyon gyerekesen viselkedett, nem illettünk össze.

A férjem 3,5 évvel fiatalabb nálam, és 12,5 éve vagyunk együtt.

Nem is akarnék ilyen 8-10 évvel idősebb vagy még többel öregebb párt. Nekem az sok.

Együtt szeretnénk megöregedni a párommal, nem azt hogy már eleve a korkülönbség miatt esélyesebben kevesebb időt legyünk együtt.

36/N

2022. okt. 7. 19:33
 94/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. okt. 7. 19:56
 95/117 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult. Volt egy két gyerek-tiniszerelmem, pár hónapig tartóak, kb. semmi nem történt, aztán jött egy 12 évvel idősebb (én 16 voltam), hatalmas szerelem volt annak ellenére, hogy sem anyagilag, sem külsőleg nem volt vonzó. 5 évig voltunk együtt, de valójában nagyon kevés időt töltöttünk együtt, mert távkapcsolat volt. Már akkor is sejtettem, hogy miért vonz engem (pszichológiai szempontból) és ellentmondásos módon sok bajtól megóvott ez a kapcsolat (bár anyám akkor nem így gondolta, de megértem, mai fejjel én sem repesnék ennek). :-D

Aztán a 20-as éveim elején volt egy sokkal-sokkal idősebb partnerem (nem is emlékszem már pontosan, 24-25 évvel volt idősebb), papír szerint ilyen tipik katasztrófa "kapcsolat" volt, főnököm volt, házas volt, de mindketten tudtuk, hogy miért vonzódunk a másikhoz és mindketten helyén kezeltük (egyébként többet beszélgettünk és nevettünk együtt, mint szexeltünk) :-). Barátok maradtunk, még vagy 15 éven keresztül rendszeresen találkoztunk.

Aztán jött 4 teljesen "normális" kapcsolat, velem egykorúval, ebből az utolsó most is tart. :-)

2022. okt. 14. 14:47
 96/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. :)
2022. okt. 14. 23:22
 97/117 anonim ***** válasza:
100%

Igen,tetszett már 10/15+ évvel idősebb pasi,viszont kapcsolatot abszolút nem tudnék kezdeni ilyen /ennyivel idosebbel.

Más az h megtetszik, illetve más H járnék vele

2022. okt. 22. 16:44
 98/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. okt. 22. 16:46
 99/117 anonim ***** válasza:
66%

Hosszú távon az ilyen nagy korkülönbség mindig problémás.

Van egy munkatársnőm, aki huszon évesen összejött az ötven év körüli főnökével.Akkor természetesen tetszett neki a krapek egzisztenciája,életmódja.Bár a fószer felesége kitépte a haját,az amúgy sem szép csajnak,de azóta is együtt vannak.

Ma már nem tetszik neki,hogy a 75 körüli lerobbant pasi csak egészen nap otthon ül,ő pedig a korban hozzá illő 40-es férfiakat nézegeti.Saját bevallása szerint,ha nem lenne egy közös gyermekük,akkor már el tette volna láb alól a pacákot.

2022. okt. 23. 04:53
 100/117 anonim ***** válasza:
64%

99

Ez így a korrekt :-).

Komoly lehet a csaj.

Lehet hogy mindent neki köszönhet. Tipikus mai világ, ha már nem kell valami, vagy nem "hasznos" eldobjuk.

2022. okt. 23. 06:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!