Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
14.5évvel idősebb a férjem.
18 voltam amikor összejöttünk ő 32 múlt.
8adik évet tapossuk jelenleg egy 9 hónapos kislányunkkal. 🥰
Én nem tudtam azonosulni a velem egy koruakkal. Iszonyatosan gyerekesnek tartom/tartottam az én generáciomat. Én mindig is érettebb voltam a velem egykoruaknál.
Nekünk ez így tökéletes. Persze voltak akik támadtak, hogy majd jönnek a generációs különbségek.. mintha nekik kellene majd megoldani őket 😄. Teljes mértékben egy az értékrendünk, céljaink. Lehet ezt így is :)
19 évesen egy 23 évvel idősebb pasival jártam össze.
Azóta eltelt 5 év és azóta se hagy békén. Hetente, hetente többször hív találkozóra.
Mostanában tetszett egy 14 évvel idősebb pasi, semmi problémát nem láttam ebben.
Valahogy nekem az idősebb pasi-fiatalabb nő felállás, nem furcsa, nem látok benne semmit.
De az, hogy újabban megtetszenek nálam fiatalabbak, na azt nem tudom hova tenni.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Én egy szóval sem mondtam ilyet. Nem csak nálam idősebbek tetszettek meg, vonzódtam olyanhoz is, aki nálam csak pár évvel volt idősebb.
106.
Hát ezt a badarságot még te sem hiheted el. Szóval szerinted az idősebb korosztály az összes fiatalabb nőt szépnek látja, még a csúnyákat is akik senkinek nem kellenek.
Nem baromság ez az elmélet?
Szerintem ezzel csak azt hitted, hogy most bárki lelkébe belegazolsz, de nettó baromság.
Újsfent felteszem a kérdést :
Mi az hogy normális ?
Az, amit 100 emberböl 51 csinál ?
Vajon azok a lányok, akiknek sokkal idősebb psijaik vannak, azok miért nem tudnak mit kezdeni korabéli pasikkal ? Mert nem tudnak rájuk még férfiként tekinteni. (nem csak szexualitásra gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!