Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?

Figyelt kérdés

Az én életemben több ilyen férfi is akadt.

Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.

Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.

2022. jún. 21. 12:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2022. okt. 23. 12:13
 102/117 anonim ***** válasza:
68%

14.5évvel idősebb a férjem.

18 voltam amikor összejöttünk ő 32 múlt.

8adik évet tapossuk jelenleg egy 9 hónapos kislányunkkal. 🥰

Én nem tudtam azonosulni a velem egy koruakkal. Iszonyatosan gyerekesnek tartom/tartottam az én generáciomat. Én mindig is érettebb voltam a velem egykoruaknál.

Nekünk ez így tökéletes. Persze voltak akik támadtak, hogy majd jönnek a generációs különbségek.. mintha nekik kellene majd megoldani őket 😄. Teljes mértékben egy az értékrendünk, céljaink. Lehet ezt így is :)

2022. dec. 3. 23:36
 103/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. Sok boldogságot! ❤️
2022. dec. 4. 07:36
 104/117 anonim ***** válasza:
51%

19 évesen egy 23 évvel idősebb pasival jártam össze.

Azóta eltelt 5 év és azóta se hagy békén. Hetente, hetente többször hív találkozóra.

Mostanában tetszett egy 14 évvel idősebb pasi, semmi problémát nem láttam ebben.

Valahogy nekem az idősebb pasi-fiatalabb nő felállás, nem furcsa, nem látok benne semmit.

De az, hogy újabban megtetszenek nálam fiatalabbak, na azt nem tudom hova tenni.

2022. dec. 18. 14:18
 105/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. dec. 18. 18:05
 106/117 anonim ***** válasza:
32%
Valahol sajnálom ezt a sok csúnya és sikertelen nőt, akinek nem jut korban hozzá illő társ, és a mércét alacsonyra téve csak sokkal idősebb férfiakkal tudnak kapcsolatot kezdeni. "Iszonyatosan gyerekes a generációm" - aha, persze, így is meg lehet magyarázni azt, hogy nem kellettél veled egykorú férfinak.
2022. dec. 22. 15:39
 107/117 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Én egy szóval sem mondtam ilyet. Nem csak nálam idősebbek tetszettek meg, vonzódtam olyanhoz is, aki nálam csak pár évvel volt idősebb.

2022. dec. 22. 15:48
 108/117 anonim ***** válasza:
100%

106.

Hát ezt a badarságot még te sem hiheted el. Szóval szerinted az idősebb korosztály az összes fiatalabb nőt szépnek látja, még a csúnyákat is akik senkinek nem kellenek.

Nem baromság ez az elmélet?

Szerintem ezzel csak azt hitted, hogy most bárki lelkébe belegazolsz, de nettó baromság.

2022. dec. 22. 20:53
 109/117 anonim ***** válasza:
73%

Újsfent felteszem a kérdést :

Mi az hogy normális ?

Az, amit 100 emberböl 51 csinál ?

Vajon azok a lányok, akiknek sokkal idősebb psijaik vannak, azok miért nem tudnak mit kezdeni korabéli pasikkal ? Mert nem tudnak rájuk még férfiként tekinteni. (nem csak szexualitásra gondolok).

2022. dec. 23. 04:44
 110/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2022. dec. 23. 08:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!