Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?

Figyelt kérdés

Az én életemben több ilyen férfi is akadt.

Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.

Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.

2022. jún. 21. 12:15
 61/117 anonim válasza:
Szívesen, sok sikert.
2022. aug. 14. 12:42
 62/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. aug. 14. 15:41
 63/117 anonim ***** válasza:
85%

Köztem és a párom között 18 év van az ő javára (én 32, ő 50 éves), több mint 5 éve élünk együtt, jövő szeptemberre tervezzük az esküvőnket. :)

Fiatal egyetemistakét elképzelhetetlennek tartottam, hogy 5 évnél nagyobb korkülönbséggel összejövök valakivel (soha nem értettem a korombeli lányokat sem, akik odavoltak a "deresedő halántékú", sármos, idősebb férfiakért; én valamiért nem tudtam potenciális partnerként tekinteni erre a korosztályra), aztán megismertem a mostani kedvesemet... Eredeitleg nem párkapcsolatnak indult vele sem, de annyira megvolt a közös hullámhossz-érdeklődés-világlátás, annyira kitartóan és aranyosan udvarolt (és persze nagyon helyes is volt :)) hogy beleszerettem. <3

2022. aug. 22. 20:44
 64/117 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nem jön be a nagyobb korkülönbség. 21 évesen pl nagyon rámszállt egy 35 éves pali. Helyes volt, de egyszerűen nem vonzott kora miatt, nem tudtam elvonatkoztatni ettől. Plusz nem szorultam rá soha, hogy beérjem ilyen 8-10 évvel, vagy még öregebb férfival.

Én életem szerelmével együtt akartam megöregedni, nem egy eleve sokkal idősebbel együtt lenni. Ráadásul nagy eséllyel sokkal hamarabb megözvegyülnék így, mint egyébként. Kösz de nem.

A legidősebb pasim is csak 3 évvel volt idősebb nálam. A legtöbb partnerem 1-2 évvel fiatalabb volt.

A férjem 3,5 évvel fiatalabb nálam. 24 voltam mikor összejöttünk, 25 mikor férjhez mentem.:)

36/N.

2022. aug. 22. 20:48
 65/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2022. aug. 22. 22:54
 66/117 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ennyire nagy különbség sose volt jellemző. 20-30 évvel idősebbeket csak max megjegyzek hogy jól tartja magát, vonzó stb.. de sose kezdenék vele. Olyan 10 év volt nálam a max, az is inkább fiatalabb koromban, mert a többi fiút még annyira éretlennek találtam a környezetemben. Azóta viszont szépen kiegyenlítődött a dolog, férjem csak 4 évvel idősebb nálam.
2022. aug. 23. 23:10
 67/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál!
2022. aug. 23. 23:31
 68/117 anonim ***** válasza:
58%
Nőkênt én inkább a fiatalokat preferálom 😛
2022. aug. 30. 17:48
 69/117 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, hogy válaszoltál!
2022. aug. 30. 18:47
 70/117 anonim ***** válasza:
100%
Tinédzser és korai húszas éveimben viszonylag sokszor tetszett meg idősebb férfi olyan 10-20 év korkülönbséggel... most, 33 évesen, ritkábban, de még vannak férfiak, akik tetszenek, és olyan 10-12 évvel idősebbek.
2022. szept. 6. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!