Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
113
Persze, jól éreztem magam. Nem gyakorolatam kegyet. Nem így akartam írni.
Ennek két oka lehet a pénz meg az apakomplexus. Én nem ítélek el senkit, de az biztos, hogy nem gondolnak bele, mi lesz 20 év múlva.
Unokatesóm is összejött a nála 20 évvel idősebb kollégájával. Csúnyácska nő, elhagyta a férje egy másik nőért. A pasi 48 évesen nagyon jól nézett ki korához képest, és a nőhöz képest is. Oké, hát lehet szexelni, találkozgatni, de házasság? Lett közös gyerek is. Most ott tartanak, hogy a pasi iszik, és utána maga alá csinál a kanapén. Ők is már elváltak volna, ha nem lenne a közös gyerek.
Lehet erre azt mondani, ha már nem hasznos, eldobom. Nyilván nem dobja el. De hogy nem boldog, abban biztos lehetsz.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
116-os, sajnálom, hogy ilyen irányt vett a kapcsolatuk, pedig a kezdet szépen indult.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!