Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
Persze, tudom, hiszen 3 évtizednyi korkülönbség nagyon sok. :/ Ezen kívül alá-fölérendeltségi viszonyban álltunk (tanár-diák).
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Pozitív, negatív véleményre egyaránt vevő vagyok.
Apakomplexus.
Olyanokra buktok, akik elert ‘vmit’
Nem minden esetben. Ne általánosíts! :) Elismerem, akadnak ilyen nők, lányok, de nem mindenki viselkedik így.
Apukám nem halt meg, nem is hagyott el, jó a kapcsolatunk.
Én nem a pénztárcára bukom, a fentebb említett férfiak egyike sem tehetős, inkább átlagos anyagi helyzetűek, az egyik viszont a szegényebb kategóriába tartozik.
#5:
Nem mindenki apakomplexusos, bár ez is egy létező jelenség.
De van olyan is amikor el sem tudnád képzelni, hogy együtt legyél egy 15-20 évvel idősebb emberrel, és egyszer csak azt veszed észre, hogy beleszerettél. Nyilván ehhez két hasonló beállítottságú emberre van szükség, akik jól tudnak egymáshoz idomulni úgy, hogy ez nem jelent terhet egyik fél számára sem.
Arról nem is beszélve, hogy sok 40-60 közötti férfi eleve 15-20 évvel fiatalabb nőt keres magának. Akkor ezek a férfiak milyen "komplexusosak"?
Ismerek én is valakit aki egy csomót problémázott azon, hogy nagy a korkülönbség közöttünk (15 év). Aztán ezt úgy "megszokta", hogy azóta is csak 15-20 évvel fiatalabb nőkkel van együtt. A saját korosztályára (50+) rá sem néz.
egy ilyen felállásban a hülye nők azt szokták gondolni, h. az apjuk korú faszi mennyire érett a kortársakhoz képest.
valójában lelkileg-érzelmileg tökre éretlenek, mert a saját korosztályukkal nem tudnak vagy nem akarnak kapcsolatot kialakítani, csakis fiatal pipikkel.
az meg, h. egy 50 éves pasi előrébb van, mint egy 20-30 éves hadd ne legyen nagy szám, ez a természetes... iszonyú sértő a fiatalabb pasikra nézve is, mikor rajongó kiscsajok azt mondják az öregebb kell nekik, mert az érettebb, már fel tud mutatni vmit.
valójában mit?! ha belegondolsz, komoly elakadások vannak, ezek a ffiak gyakran inkább ragaszkodnak a kontrollhoz, az alá-fölérendeltségi viszonyhoz, mint az egalitárius partnerséghez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!