Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
A szerelmem 22 evvel idosebb, már elmúlt 50, en meg a 20as éveim vegen jarok.
Mindig is érettebb voltam a koromnal, azért sem talaltam a kozos hangot a korombeliekkel es egyebkent hihetetlen modon láthatatlan voltam mindig is a fiatalabb férfiak számára. Komolyan mondom, hogy kb keresztulneztek rajtam. Az idosebb korosztalynak viszont annal inkabb tetszem, pedig nem vagyok kis klasszikus csinibaba, inkább számítok kuloncnek.
Köszönöm szépen a választ, ment a zöld kéz. :)
Sok boldogságot nektek!
A lányom tíz éve él a párjával,tavaly volt a házasságkötés.Ő 31, férje pedig 56 éves.
Jól élnek,amit akartak,azt közösen elérték.Dolgoznak, anyagi gondjaik nincsenek.Gyereket pedig nem is akartak,ebbe az enyhén szólva is felfordult világban...
Mint apa,látom ,hogy jól megvannak és soha egy percig sem elleneztem a kapcsolatot. Szeressék egymást az a fő, nem a kor,nem a státusz és nem a pénz !
58 F
Nekem valahogy mindíg extrém korkülönbséges kapcsolataim voltak. 22-28 évesen 38-50 közöttiek, 38-tól pedig 18-25 közöttiek.
Most 52 vagyok, és most is 22-28 évesek.
Mondjuk egyik kapcsolatom se a pénzről, házasságról szólt. És mindegyiknél nem a gyerekszülés, vagy nagycsaládi megfelelés volt a szempont.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Örülök, hogy boldogok vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!