Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
Akik itt a jól kinéző, jó karban lévő középkorúakat fikázzák meg "papizzák" azok normálisak? Mai világban mikor már a tinik is elhagyják magukat meg a nagytöbbségnek már fiatalon minfenféle eü.baja van... De egyébként ők is lesznek idősek...
Mellesleg a kérdező teljesen normális élethelyzetekbe került. Csak általánosban jellemző hogy osztálytárssal járunk... Utána már szégyen aki vele egykorúval kezd!
#32 Nem azért vannak "fikázva", mert idősek (a jó kinézet meg relatív ugye...), hanem szimplán undorító, ahogy itt egyesek a gyerekük/unokájuk korabeli lányokra folyatják a nyálukat. Élükön a katicabogaras vén perverzzel, ahogy kéjelegve meg nyáladzva adja elő a képzelt tini-barátnőivel a kitalált kalandjait/álmait.
Egyébként meg tapasztalatból beszélek, 15-16 éves korom óta rendszeresen rajtam legelteti a szemét egy csomó középkorú/idősebb pacák, és nem is egyszer próbálkoztak be nálam. Olyan is volt, aki tudja, hogy van korban hozzám illő párom, akivel szeretjük egymást, de nem zavartatta magát. Ezekből minden normális nőnek elege van.
Ja, és nem az a szégyen, ha valaki vele egykorúval van együtt, hanem az, ha egy nő annyira igénytelen a saját külsejére, hogy a saját korosztálya átnéz rajta mint az üvegen, és csak idősebb pasast tud szerezni magának, akiknek kb. bármi jó, csak fiatal legyen. 😉
Értem. Remélem, végül összejöttök. 🙏
Mit értesz azalatt, hogy rossz a környezete? Sok áskálódó, intrikus ember veszi körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!