Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?
Az én életemben több ilyen férfi is akadt.
Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.
Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Amúgy én nem kizárólag a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódtam, előfordult olyan is, hogy velem egyidős vagy csak pár évvel idősebb személy tetszett meg. Kor alapján nem diszkriminálunk senkit. :)
11
kérdező, ne beszélj már hülyeséget, ez nem ageizmus!
az életkor itt kizsákmányolás, hatalmi dinamikák alapja lehet.
Ebben is van valami.
Köszönöm a választ!
A legidősebb, aki tetszett, 5 évvel volt nálam idősebb...
Nem szeretem az évtizedes különbségeket és egyébként is nagyon visszatetsző nekem ez az egész (az ilyen emberek a fiatalságot fetisizálják és nem akarnak általában veled megöregedni, magyarul elveszik a fiatal éveidet és keresnek egy másikat utána).
Értem.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Volt. Egyik egy 60 év körüli tanárom volt, nem nézett ki ennyinek. Ő volt a legidősebb aki megtetszett eddig.
20 évvel idősebb férfiakból már megtetszett egy pár, sőt laza/komoly kapcsolatom is volt ilyenekkel
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!