Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok a nagy korkülönbséghez? Előfordult-e már veletek, hogy megtetszett egy nálatok 1, 2, 3 évtizeddel idősebb férfi, nő?

Figyelt kérdés

Az én életemben több ilyen férfi is akadt.

Az egyik 12, a másik 19 évvel volt nálam idősebb, utóbbi nem viszonozta az érzéseimet.

Ezen kívül van az ismeretségi körben egy nálam 35 évvel idősebb férfi, aki idén tölti be a 60-at, de amikor megismertem, 54-55 körülinek tippeltem. Remekül tartja magát, fiatalos, rendkívül értelmes, művelt férfi, de csak barátként tekintünk egymásra, mivel mindketten foglaltak vagyunk.

2022. jún. 21. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)

Amúgy én nem kizárólag a nálam jóval idősebb férfiakhoz vonzódtam, előfordult olyan is, hogy velem egyidős vagy csak pár évvel idősebb személy tetszett meg. Kor alapján nem diszkriminálunk senkit. :)

2022. jún. 21. 13:54
 12/117 anonim ***** válasza:
26%

11

kérdező, ne beszélj már hülyeséget, ez nem ageizmus!

az életkor itt kizsákmányolás, hatalmi dinamikák alapja lehet.

2022. jún. 21. 14:17
 13/117 A kérdező kommentje:

Ebben is van valami.

Köszönöm a választ!

2022. jún. 21. 14:28
 14/117 anonim ***** válasza:
98%
Nincs általános magyarázat a korkülönbséges vonzalomra. Nő vagyok, jóval fiatalabb férfi volt az életemben. A nagy korkülönbség egyedi eset volt, de az a kevés férfi aki az életemben szerepet játszott mind pár évvel fiatalabb volt. Nem szabad meghallgatni a negatív véleményeket,csak az a fontos,hogy mindkét fél boldog legyen a kapcsolatban. Ha nem élethosszig, de adott ideig, már megérte.
2022. jún. 21. 14:31
 15/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ! :)
2022. jún. 21. 14:38
 16/117 anonim ***** válasza:
71%

A legidősebb, aki tetszett, 5 évvel volt nálam idősebb...

Nem szeretem az évtizedes különbségeket és egyébként is nagyon visszatetsző nekem ez az egész (az ilyen emberek a fiatalságot fetisizálják és nem akarnak általában veled megöregedni, magyarul elveszik a fiatal éveidet és keresnek egy másikat utána).

2022. jún. 21. 14:54
 17/117 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

2022. jún. 21. 15:11
 18/117 anonim ***** válasza:
85%
Nálam 10 évvel idősebb a barátom, jól megvagyunk több éve. Én 20-on éves vagyok, ő harmincas. Eleinte nem örült a környezetem, főleg apukámnak nem tetszett a dolog, de mára már elfogadták. Sosem gondolok arra, hogy mennyivel idősebb nálam, akkora az összhang. Szerintem nincs ezzel gond, amíg passzoltok. Bár a 3 évtized már túlzás nekem, de biztos vannak, akik így is jól érzik magukat.:)
2022. jún. 21. 15:43
 19/117 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. :)
2022. jún. 21. 16:07
 20/117 anonim ***** válasza:
78%

Volt. Egyik egy 60 év körüli tanárom volt, nem nézett ki ennyinek. Ő volt a legidősebb aki megtetszett eddig.

20 évvel idősebb férfiakból már megtetszett egy pár, sőt laza/komoly kapcsolatom is volt ilyenekkel

24L

2022. jún. 21. 16:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!