Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tömeges nővé operálá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tömeges nővé operálása fogja megoldani az incel krízist?

Figyelt kérdés

A transz nők igazából csak szülni nem tudnak, ami azért nem is olyan nagy gond manapság. Nem olyan nagy meló, hogy egy férfi jobb nő legyen, mint egy nő és sokkal kevésbé válogatósak, jobban megbecsülnek minket.

Ha a férfiak fele nőként élhetne tovább, akkor a férfiak másik felének garantáltan lenne párja és cisz nőkre nem lenne szükség.

2022. máj. 29. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem, hogy más lenne :D Akkor menj rá a ronda arcú, de jó testű lányokra. Vagy a szép arcú, ronda testű. Vagy ami közte van rengeteg árnyalat, pl. kicsit husisabb, de nem elhízott lány, átlagos arccal. Például :D
2022. máj. 31. 09:56
 72/84 anonim ***** válasza:
18%

70

Tisztázzuk le.

Nőknél a férfi arc 90%-ot nyom a latban, mert ők kizárólag genetikára mennek.

Férfinál az arc úgy 30-40%, a test 30-40%, a többi meg más szempont, tehát egy férfi meg tud alkudni arc tekintetében, egy nő nem.

2022. máj. 31. 10:15
 73/84 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem így van, sőt. A férfiaknak talán még jobban is számít az arc, míg nőknek, a test talán jobban (magasság, edzettség). De lehet csak nálam van így. Plusz ami még nőknek szerintem számít, az az illat, a testtartás, és le fogtok savazni, de a magasság is (nekem).

A másik, hogy megfelelő igényességgel szerintem sok minden javítható mindkét nemnél. Arcforához illő haj, arcápolás (férfiaknak is!!), szép fogak, szép öltözködés, etc.

2022. máj. 31. 10:26
 74/84 anonim ***** válasza:
65%

Wow a kérdező selejtnek titulálta a világ konkrétan egyik legjobb testével rendelkező streetworkoutosát, Frank Medranot (linkelt videón balon húzodzkodik).

Gondolom Medrano nőjének erről elfelejtettél szólni: [link]

2023. jan. 11. 16:54
 75/84 A kérdező kommentje:
#74: Legjobbnak túlzás nevezni. A lakótelepen minden második tizenéves srác így néz ki az első tren ciklusuk után.
2023. jan. 15. 16:50
 76/84 anonim ***** válasza:
Tizenévesen tren ciklus... igazán remek ötlet
2023. jan. 15. 20:14
 77/84 anonim ***** válasza:
Sok helyen edzettem már de nem sok srácot láttam ilyen fizikummal. De te nyilván nagyon komoly szakértője vagy az edzésnek, biztosan igazad van.
2023. jan. 15. 20:16
 78/84 A kérdező kommentje:
#76: Látcik, hogy semmit sem tudc a fiatalok testképzavar járványáról.
2023. jan. 15. 22:43
 79/84 anonim ***** válasza:
52%
Lehet úgy "látcik", de sajnos tudok viszonylag sokat. Ettől még tizenévesen tren ciklust csinálni az esetek nagy részében ritka nagy baromság, főleg hogy ezek a srácok sokszor még a közelében sincsenek a naturál maximumhoz. Ez van ha az infót a TikTok adja és nem mondjuk Derek MPMD.
2023. jan. 16. 02:41
 80/84 anonim ***** válasza:
82%

Hú de jó lenne, az incelek fele átoperálódik nővé és utána összejönnek a többi incellel.

Eredmény?

Napi fele ennyi kérdés lesz itt!

2023. jan. 18. 00:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!