Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi ilyenkor a baj az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi ilyenkor a baj az incelekkel?

Figyelt kérdés

Elég sokszor támadják az inceleket, ezt rendszeresen látni. Az incelek nagy része valóban újra és újra ugyanazokat kérdezi és semmit sem tesz az előrelépésért. Viszont, néhányan csak bénák, szerencsétlenek és nem tudják, mihez kezdjenek magukkal. Többségében azért jellemző rájuk, hogy logikátlan összefüggéseket gyártanak maguknak és rengetegen ugranak rájuk.

Őket rendszeresen alázzák. Én sem értek egyet velük, támadhatóak a logikátlanságaik és érthető, hogy nem kedvelik őket.

De, és itt jön a nagy DE: Amikor ugyanez történik női oldalról, akkor valamiért elnézőbbek az emberek. Jönni szoktak férfiakat alázó, sokszor férfigyűlölő hozzászólások is. Ezekben a hozzászólásokban szintén olyan logikátlan összefüggéseket gyártanak, mint az incelek. Ilyenkor, valamiért maximum 1-1 ember teszi szóvá, hogy az illetők meredeket írnak ÉS még ilyenkor is páran védik őket.

Miért lehet elnézőbb egy közösség az egyik nem szélsőségével, amikor ugyanazt képviseli? Ilyen esetben miért lepődik meg, hogy a másik nemből is inkább csak a szélsőség marad? Ennyire nem képesek elvonatkoztatni az emberek a nemüktől és az alapján szemlélnek mindent?

2022. ápr. 24. 21:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
79%

Linkeljél már férfigyűlölő hozzászólást pls

Akármennyit is találnál, a mennyisége kb huszadrangú a nőgyűlölő fröcsögés mennyiségéhez képest

2022. ápr. 24. 22:14
 2/47 anonim ***** válasza:
74%

Tudnál konkrét helyzeteket mutatni, amikre gondolsz, hogy "ilyenkor"?

Az incelek nagyon gyakran tesznek itt embergyűlölő, súlyosan bántalmazó kijelentéseket, azon nincs mit csodálkozni, ha ezzel felbőszítik az embereket, férfiakat, nőket egyaránt.

Ilyen emberekkel senki nem akar kommunikálni, találkozni, üzletelni, semmit.

2022. ápr. 24. 22:15
 3/47 A kérdező kommentje:

Éreztem, hogy egyből példa kell majd és szóba kerül, hogy ilyenből nincs annyi.

Értelemszerűen nem mentegetem a kérdéseket, de tessék, itt egy példa:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Azzal az érveléssel nem igazán tudok mit kezdeni, hogy a férfiak részéről több az ilyen. Egyrészt, nem többszöröse közel sem. Másrészt, ha az egyik mennyisége kicsi, akkor ahhoz a gyűlölethez tapsolni kell vagy ez hogy néz ki?

#2: Az érthető, hogy az incelek kiakasztják a közösséget, de az ugyanolyan nők miért nem?

2022. ápr. 24. 22:27
 4/47 anonim ***** válasza:
70%

"#2: Az érthető, hogy az incelek kiakasztják a közösséget, de az ugyanolyan nők miért nem?"

Én nem láttam ugyanolyan női bántalmazásokat nem csak itt, hanem az életben soha.

Ezért kértem, hogy mutasd meg konkrétan, mire gondolsz.

2022. ápr. 24. 22:28
 5/47 anonim ***** válasza:
95%
3: Én ebben a topicban nem látok incelt.
2022. ápr. 24. 22:29
 6/47 A kérdező kommentje:

#4: Pedig jellemző az oldalra. Erről írok: Ezen valamiért átsiklanak sokan.

#5: Nem olyan kérdésre gondoltál, ahol nő szidja a férfiakat és ezt pozitívan fogadják?

2022. ápr. 24. 22:33
 7/47 anonim ***** válasza:
94%

"#5: Nem olyan kérdésre gondoltál, ahol nő szidja a férfiakat és ezt pozitívan fogadják?"

2. = 5. hozzászóló.:)

2022. ápr. 24. 22:35
 8/47 anonim ***** válasza:
44%

- Pontosan mi ilyenkor a baj az incelekkel?

Elég sokszor támadják az inceleket, ezt rendszeresen látni.

- Tudnál konkrét helyzeteket mutatni, amikre gondolsz, hogy "ilyenkor"?

- https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

- Én ebben a topicban nem látok incelt.

2022. ápr. 24. 22:36
 9/47 anonim ***** válasza:
77%
#3 a linkelt kérdés az neked mitől férfigyűlölő?
2022. ápr. 24. 22:38
 10/47 A kérdező kommentje:

#8: Olyan kérdést szeretnél, ahol az inceleket támadják?

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__tarsadalomtudoman..

#9: Nem maga a kérdés férfigyűlölő, hanem az arra írt tanmese, amit az egyik válaszoló írt.

2022. ápr. 24. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!