Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy dolog, amit nem értek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy dolog, amit nem értek az incelekkel kapcsolatban, azt, hogy egy incel maga dönt arról, hogy az lesz, vagy a társadalom teszi rá ezt a bélyeget?

Figyelt kérdés
Nem világos, sokan nem fogalmaznak itt egyértelműen ezzel kapcsolatban. Továbbá aki incel, azt vajon élőben is egy nő látja rajta, azért sikertelen minden nőnél? Tiszta katyvasz ez az egész, sokszor nehéz eldönteni, mi az igazság. Mondjuk teszem azt, van egy lúzer nő, az is ugyanúgy észreveszi egy pasin, hogy lúzer, vagy hogy van ez?

2022. márc. 28. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor (vagyis mindig) az incelek saját magukat skatulyázzák be, így még mélyebbre süllyednek. Melyik nőnek kellene egy olyan férfi, aki viselkedéstől, kinézettől stb. függetlenül incelnek nevezi magát?
2022. márc. 28. 21:30
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Nyilvan nem donthet maga rola, marcsak a definicio miatt sem:

incel = involuntary celibate = nem onkentesen valasztott colibatus

2022. márc. 28. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Én ezt a szót konkrétan itt hallottam először, és csakis az incelek azok akik dobálják, az invcel, blackpill, redpill, chad meg mit tudom én milyen kifejezéseket. A társadalom jelentős normális része életében nem használja ezeket. Ha kimész az utcára és elkezdesz erről kérdezgetni embereket, szinte biztos vagyok benne, hogy senki nem fogja tudni miről van szó.
2022. márc. 28. 21:37
 4/11 A kérdező kommentje:
De olyan van köztük, aki akkor sem szexelne, ha felkínálná neki egy nő ezt a lehetőséget?
2022. márc. 28. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
#4 Te telleg ilyen ertetlen vagy? Ha valaki felkinalna neki a leehtoseget es nemet mondana mar nem lenne incel...
2022. márc. 28. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Engem sokszor néznek nyominak is, de a 2-3. elutasítás után végül mégis kellek nekik. Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki minek néz, én is azokba a csajokba tudok csak beleesni, akiket először nem akarok xd
2022. márc. 28. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
12%
Az incel még mindig az aki teleszart búváruhásnak nézz ki és sehol nem tart pénzügyileg az életében.
2022. márc. 28. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
7. Tehát szerzetes?
2022. márc. 28. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Az incelek szerint igazából minden szűz pasi incel, mert a szó 'konkrétan ezt jelenti', de valójában normális férfiak kifejezetten nem akarnak egy csoportba tartozni az incelekkel, és sose akarnák, hogy az incelek a bajtársaiknak tekintsék őket. A társadalom többi része (aka akik nem incelek) nem neveznek minden szűz pasit incelnek, csak azokat akik emellet az idióta nőgyűlölő nézeteket is lökik amit az incelek úgy általában szoktak. Sőt a legtöbb ember az incel nézeteket valló férfiakat nevezi incelnek, attól függetlenül, hogy voltak-e már nővel vagy sem. Még személyesen nem láttam olyan incelt aki beleesett a tipikus incel leírásba és ne nevezte volna saját magát incelnek, szóval ja, ők nevezik így magukat.
2022. márc. 31. 01:56
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

"egy incel maga dönt arról, hogy az lesz, vagy a társadalom teszi rá ezt a bélyeget?"

Szerintem ezek a srácoknak kórosan aacsony az önbizalmuk, és nem tudnak ebből kilépni, már csak azért sem, mert találnak egy online incel közösséget maguknak, akik folyamatosan erősítik ebben a tanult tehetetlenségben.

Nekem is egy krónikus betegség miatt nagyon alacsony volt az önbizalmam, de aztán 30 éves szűzként rájöttem, hogy senki nem tud ezen változtatni, csakis én. Elmentem egy PUA tanfolyamra, ami nagyon sokat segített abban ,hogy legalább meg tudtam szólítani a nőket. Nem lettem egy csajozógép, de ki tudtam alakítani több kapcsolatot, és most már nős vagyok és gyerekeim vannak, pedig én is incelként kezdtem, bár kb. 15 éve még nem létezett ez a fogalom.

2022. márc. 31. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!