Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar társadalom mennyire rekeszti ki az olyan lányokat, akiknek néger vagy arab barátjuk volt?
A néger g!erekeket rekesztik ki oviban suliban.
En beszelgettem az egyikkel. Sanyaru sorsuk van nagyon közösségben. Mindig ők vannak kipécézve meg a gúny tárgyai
Nem tanácsos szülni
Mivel nem sokáig bírják, ezért mindegy, hogy jó-e vagy nem.
Elég régi darab vagyok, de az ismeretségi körben egy olyan kapcsolatot sem tudok muszlimokkal, ami nem válással/szétmenéssel végződött.
aranyos kamukerdes a ‘szines kani’ fobiastol??
a falusi begyoposodott 60+os ven szarok meg nagymagyar rasszista borfeju suttyokon kivul senki mem szolja mar meg az ilyesmit. a ‘sokan lehordtak’ az a te agyszulemenyed vagy valami ostoba 80-as atlag IQ-ju primitiv kozossegben el?
en se jonnek ossze szemely szerint pl. arab vagy neger pasival, mert nem vonzanak, de total hidegen hahy, ha mast meg igen. 2021 van, b.aszod!
Hat nalunk a suliban volt egy felver testverpar, 20! evvel ezelott, altalanosban, senki nem rekesztette ki oket, jol tanultak, sportoltak, nepszeruek voltak. Az apukajuk volt fekete, az anya sima magyar.
Exek miatt se hallottam meg ilyet, hogy valaki ezert inkabb nem kezdene egy lannyal, ehhez eleg egyszerunek kellene lenni🤣
Én nem bántom őket, csak egyszerűen semminek nézem őket. Nem lenézem, hanem nem tekintem semminek/senkinek őket.
Volt ilyen ismerősöm, leépítettem a kapcsolatot. Amikor jelentkező lánynak láttam a profilján, hogy fekete a pasija, egyből negatívba tettem az önéletrajzát, és nem vettük fel.
Viszolygok tőlük, még tőle is, pedig az egyik legszebb nő, akit valaha láttam: Adriana Karembeu
7 ezt oviban meg suliban hiaba magyarázod a kicsiknek.
Akkor is kipécizik maguknak.
Es senki nem akarná ezt a gyerekének hulye aki szülne négert es ezt kívánna neki.
8# nem eroszakosak
En beszelgettem már veluk meg se mernek szolalni se szinte.meg vannak hunyászkodva nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!