Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy tényleg ennyire rossz a férfi társadalom a társkeresőkön, hogy 7 éve rajta vagyok a randivonal társkeresőn és még egy kapcsolat sem jött össze?
Csinos nőnek mondanak a munkahelyen.. 174 cm vagyok és 62 kg és hosszú szőke hajam van, tényleg nincsenek magas igényeim de már kezdek belefáradni.. sok randim volt de mind borzalom eddig.
Ezek voltak eddig :
- csak anyjáról beszél
- csak magáról beszél
- állandóan pénzével kocsijával jön
- beszélgetni nem tud csak hallgat
- nagyon tesze tosza
- köpköd
- káromkodik
Miért nem személyesen ismerkedsz?Ha csinos vagy, nyitott az ismerkedésre, inkább ezt kellene tenned.
Többszöri randik után se változott a felsorolásban szereplő negatív viselkedés?
Van aki elsőre/másodszorra zavarban van és nem törvényszerűen úgy reagál ahogy egyébként a természetéből eredő lenne.Főleg ha nagyon imponálni akar.
Te is beszélgetős vagy?Esetleg nem tudod irányítani ezeket az egyoldalú irányba vivő társalgásokat?
"...Csinos nőnek mondanak a munkahelyen.. 174 cm vagyok és 62 kg és hosszú szőke hajam van..."
1.: Szerinted nyíltan a szemedbe mondanák, hogy ronda vagy?
2.: Attól, hogy átlagos súlyú, átlagos magasságú, szőke vagy...attól miért kéne hanyatt esniük a kaniknak?
Próbáld meg hogy változtass a keresési szokásaidon, mert mindig ugyan olyan férfiakat fogsz ki! Lehet hogy van benned is valami amiatt így alakul, nem ismerünk így nehezebb bármi jó tippet adni!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!