Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy tényleg ennyire rossz a férfi társadalom a társkeresőkön, hogy 7 éve rajta vagyok a randivonal társkeresőn és még egy kapcsolat sem jött össze?
Csinos nőnek mondanak a munkahelyen.. 174 cm vagyok és 62 kg és hosszú szőke hajam van, tényleg nincsenek magas igényeim de már kezdek belefáradni.. sok randim volt de mind borzalom eddig.
Ezek voltak eddig :
- csak anyjáról beszél
- csak magáról beszél
- állandóan pénzével kocsijával jön
- beszélgetni nem tud csak hallgat
- nagyon tesze tosza
- köpköd
- káromkodik
7 év alatt ennyi randit hoztál össze összesen, ezek is ilyen minőségben?
Dehogyis sokkal több volt csak mind ilyenek voltak
Hasonló tapasztalatok.
Volt:
A panzióban hagyott kutyái miatt aggódó férfi
Két mobiltelefonon folyamatosan beszélő férfi.
Pincérnőt végig stírölő férfi.
Randit egy felessel kezdő férfi, aki később kifejtette, hogy utálja a Halakat (én az vagyok) és az anyja is Halak.
Férfi, akiinek semmi más témája nem akadt a második randin, mint a felhőkarcolók (durva magasságfóbiám van, kedvesen és udvariasan kértem, hogy beszéljünk másról, innentől kezdve több témája nem volt).
Negyed órát-húsz percet késő férfiak.
Az első randin a kakilási szokásait taglaló férfi.
Soroljam még?
És mindehhez sokat próbálkoztam, sokszor előfizettem, sokat kezdeményeztem is.
16
Hogy jó velem csókolózni. Mert ti. volt EGY azaz egy darab igazán jóképű és jópofa srác, vele sikerült egy jót smárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!