Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresők valós képe a női társadalomnak, vagy oda inkább csak olyan nők mennek?
azt látom hogy a társkeresők tele vannak felszínes, pénzéhes, buta nőkkel. Senki nem ír vissza a külsőm miatt, ha pedig valaki visszaír, máris az anyagi helyzetemet firtatta....
Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy egy teljesen normális kedves levelet írtam a lánynak, erre ő azonnal tiltott is.
Vajon ilyenek lennék az életben is a nők vagy az ilyen nők általában ezeken az oldalakon tömörülnek.
1. Kategorizálás nagy hülyeség, az ember olyan embereknek aki tetszik neki, ne azt nézi hogy én hogy nézek ki aztán a másik hogy néz ki.
Szerintem a lehető legnagyobb baj a mai férfiakkal hogy kategorizálnak.........ezért nincs sikerül a nőknél
Társkeresőn nem lehet ismerkedni.
Én nem nézek ki rosszul, bár nem vagyok menő csávó kategória. A nőknek normálisan megfogalmazott üzenetet írok, helyesírási hibák nélkül, de úgy látom pont ez a baj. Mindegy mit írsz. Azzal fognak beszélgetni aki a legszebb, leggazdagabb, legszórakoztatóbb első látásra. A többi 100 üzenet küldő le van fosva.
Hát de mit képzelsz te? Hogy majd minden egyes férfit emberszámba vesznek, elolvassák amit írt és legalább egy köszönöm, hogy írtál-t válaszolnak?
Beképzelt majom vagy te is... még mit nem!
Nem az internet szült közénk több hülyét, hanem megmutatta, hogy milyen sokan vannak.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!